Piskesvingende dominatrix skal lancere ny familiekonsol

Når Nintendo senere på året lancerer arvtageren til deres succesrige Wii-konsol, Nintendo Wii U, bliver det med en noget besynderlig rollemodel bag roret.

Den japanske underholdningsgigant kunne nemlig ved deres globale Wii U-pressekonference i torsdags fortælle, at man har sikret sig eksklusive rettigheder til spillet Bayonetta 2, opfølgeren til det outrerede kampspil Bayonetta fra 2010, hvor en latex-klædt, stor-flirtende Sarah Palin-lookalike lige dele kæmper og torturer sig vej gennem horder at helvedes-yngel til tonerne af Bart Howards klassiker ”Fly Me to the Moon”.

Læs også: Se Bayonetta filmen

Bayonetta 2, der antageligt ligesom sin forgænger er stoppet til bristepunktet med vold, løsrevne lemmer og seksuelle undertoner, skal med andre ord agere flagskibssoftware til Nintendos nye, familieorienterede hjemmekonsol, og det har skabt løftede øjenbryn spilbranchen på tværs. At se dem barmfagre, smidige dominatrix slå et slag for Wii U side om side med Nintendos egen Super Mario var et scenario, de færreste havde forstillet sig.

For Nintendo, dog, giver det god mening at kapre Bayonetta. Det oprindelige spil, der blev rost til skyerne af spilkritikere verden over, nyder i dag kultstatus blandt branchens mange kerneentusiaster, og netop denne målgruppe er Nintendo ude på at vinde tilbage med Wii U-konsollen. At have Bayonetta 2 i rækkerne vil uden tvivl øge chancerne.

Læs også: Anmeldelsen af det oprindelige Bayonetta

Det er derimod tvivlsomt, om Bayonetta 2 når lanceringsvinduet. Udvikleren bag, Platinum Games, arbejder samtidig på en anden Wii U-titel, The Wonderful 101, og man antager at denne har førsteprioritet i forhold til at nå konsollens lanceringsdato d. 30. november. Bayonetta 2, derfor, får vi sandsynligvis først at se næste år, når Nintendos maskine for alvor skal finde fodfæste og i direkte konkurrence med Microsoft og Sonys nye konsoller.

Heldigvis behøver vi ikke vente helt så længe med et første smugkig på Bayonetta 2, for det frigav Nintendo ved torsdagens pressekonference. Du kan se den afslørende video i hele sin længde via linket nedenfor.

Læs også: Se traileren til det kommende Bayonetta spil her

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere