Hvor kraftfuld er Wii U egentlig?

Der er mange meninger om, hvor hurtig og kraftfuld konsollen egentlig er...

Nintendo er ikke særligt meddelsomme, når de bliver spurgt om kræfterne i Wii U.
Nintendo er ikke særligt meddelsomme, når de bliver spurgt om kræfterne i Wii U.

Det er spørgsmål, der virkelig tænder fanboys af: Hvor mange hestekræfter har Wii U'en egentlig? Er den mindre mægtig end PS3 og Xbox 360? Kan den matche dem? Eller er den ligefrem hurtigere? Og hvordan vil den føles, når næste konsolgeneration dukker op? Hvilken kvalitet kan vi forvente fra Wii U-spillene?

At svare entydigt på de spørgsmål er umuligt, når selve idéen om konsolydeevne er så abstrakt, som den er. Kan man overhovedet sammenligne statistik, og hvad betyder det, hvis udviklerne ikke kan udnytte kræfterne fuldt ud?

Få her et preview af Wii U og se den på film

Men vi vil have svar. Meget af det, der har fået os til at elske computerspil, er hvorfor de ser så godt eller skidt ud. Fremskridt indenfor grafik er det, der har gjort spilindustrien relevant for både hardcore og mere almindelige fans. Grafik betyder rigtig meget.

Regnekraften i Wii U har været et mysterium, siden konsollen blev annonceret. Udviklerne arbejder i øjeblikket på de titler, der skal lanceres sammen med konsollen, men de er bundet af strenge aftaler om ikke at løfte sløret for mulighederne. Men vi nærmer os efterhånden lanceringsdatoen, og informationen strømmer ud. Vi har snakket med forskellige kilder om det indre i Wii U'en, og vi har fået en del hints.

Læs preview af New Super Mario Bros. Wii U

Men først den officielle melding fra Nintendo. Tilbage i april blev de mødt af spørgsmålet om Wii U'ens tekniske formåen, og de svarede:

- Vi fokuserer ikke på tal. Vi forstår, at folk gerne vil snakke grafik og se på specifikationer, men selve oplevelsen vil altid være bedre end rå og kyniske tal.

En række spiludviklere vil dog gerne give deres vurdering af den. Læs deres bud her

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere