Drop flødeskumskagen og kom i form

Multiplayer-funktion og lav pris sikrer, at 'Wii Fit Plus' er en acceptabel opgradering af 'Wii Fit.' De gamle balancespil er dog stadig sjovest

Den nye multiplayer-funktion gør, at du og dine venner kan spille f.eks. det nye balancespil Snowball Fight umiddelbart efter hinanden, uden at I skal forbi hovedmenuen. Et fint boost til underholdningsværdien.
Den nye multiplayer-funktion gør, at du og dine venner kan spille f.eks. det nye balancespil Snowball Fight umiddelbart efter hinanden, uden at I skal forbi hovedmenuen. Et fint boost til underholdningsværdien.

'WII FIT PLUS' Platform: Wii Spillere: 1 Aldersmærkning: 3+ Godt: Multiplayerfunktion, 15 nye balancespil, prisen (hvis du har balancebrættet Skidt: Spillet er kun en opgradering - ikke en decideret nyhed, pris med balancebræt, de gamle balancespil er bedre end de nye

Det er efterhånden halvandet år siden, at jeg blev erklæret overvægtig af Nintendos dengang nye fitness-spil, og 'Wii Fit' er stadig lige moraliserende og direkte i talemåden. 'Hej, husk nu lige at holde lidt igen med de eftermiddags-snacks,' lyder således en af spillets første beskeder til dig. Og så er det ellers væk med flødeskumskagerne og frem med sveden i stedet.

Og har du endnu ikke 'Wii Fit', så lad være med at købe det! Brug i stedet pengene på 'Wii Fit Plus'. Opgraderingen af Nintendos populære fitness-spil indeholder alt fra den første udgave plus 21 nye øvelser samt nye tiltag som brugbare råd og information om din træning – og ikke mindst multiplayer, så flere kan køre f.eks. slalom efter hinanden og sammenligne tider, uden at I skal forbi hovedmenuen hver gang. Et klart plus i forhold til første udgave.

God pris uden bræt
Du kan erhverve spillet for under 200 kroner ( tjek evt. Pricerunner), så det er en forholdsvis billig opgradering, hvis du i forvejen har balancebrættet og savner nye anvendelsesmuligheder af det.

Har du ikke brættet, nærmer prisen sig de 800 kroner, men den nye multiplayer-funktion sikrer, at underholdningen er hjemme. En nylig offentliggjort undersøgelse konkluderede godt nok, at du skal træne en del mere med 'Wii Fit Plus' for at opnå den samme effekt som i motionscenteret. Men hvad underholdene minispil angår, er spillet helt i top. også selv om du mere er til flødeskumskager end fitness.

1 af 3 'Wii Fit Plus'
2 af 3 Et af de sjoveste tiltag i plus-udgaven af 'Wii Fit' er balancespillet Skateboard.
3 af 3 Den nye multiplayer-funktion gør, at du og dine venner kan spille f.eks. det nye balancespil Snowball Fight umiddelbart efter hinanden, uden at I skal forbi hovedmenuen. Et fint boost til underholdningsværdien.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere