Her er det nye League of Legends

EA's MOBA Dawngate har et par spændende nye idéer at tilføje genren

Kan EA skabe en LoL-killer? (Foto: Eurogamer.dk)
Kan EA skabe en LoL-killer? (Foto: Eurogamer.dk)

At dømme ud fra den seneste video fra EA's nye MOBA, har de et par spændende idéer at tilføje til genren, som skal sikre at deres spil ikke bare er endnu er Dota-klon.

Ved første blik er Dawngate en typisk MOBA med forskellige lanes og helte og grafik i stil med League of Legends.

Se video af League of Legends dræberspillet HER

Men blandt alle de velkendte mekanikker er der nogle nye tiltag. Det der svarer til tårne i LoL og Dota, kaldes i Dawngate Bindings, og når de ødelægges regenererer de efter et stykke tid. Bindings fungerer desuden som LoL's Inhibitors og Dota, således at man gør sine soldater stærkere ved at ødelægge modstanderens.

Kan høste resurser
Desuden er der mulighed for at høste resurser, så man ikke kun kan få det ved at dræbe fjender. Dette foregår med Spirit Wells. Disse laver arbejdere som høster til dig, men de kan overtages af fjenderne, så de i stedet laver resurser til dem.

Se også: Tegn dine egne baner med Pixel Press

I modsætning til LoL og Dota er der kun to lanes i Dawngate. Den midterste lane er lavet om til en mere snørklet vej, som er oplagt til at lægge fælder for sine fjender.

Waystone, udvikleren bag Dawngate, er opstået fra udvikleren bag Dead Space, Visceral. Så dette er den MOBA der var rygter om at Visceral arbejdede på.

Waystone siger at beta-testing til Dawngate begynder den 24. maj.

Klik HER for at melde dig til betatestning

0 kommentarer
Vis kommentarer