Blur Overdrive fræser ud på en mobil nær dig

Det nye mobil-racerspil fra Activision kan hentes gratis til din smartphone og tablet

Nyt gratis racerspil til alle smartphones.
Nyt gratis racerspil til alle smartphones.

Blur Overdrive, det licenserede mobil-racerspil fra Activision, er udkommet på App Store, hvor du kan downloade det gratis til iPhone og iPad. Det udkom tidligere på ugen på Google Play.

Her er salgstalen, der skal få dine fingre til at søge mod din nærmeste App Store.

- Fordyb dig selv i Blur Overdrives intense racer-oplevelse. Med otte vanvittige power-ups, er det ikke bare almindelig motorsport længere, det er ræs med et ordentlig skud energi bagi! Banen er din slagmark, og du må overliste dine modstandere og snuppe det skak-ternede flag for at kæmpe dig vej gennem spillet. Spænd sikkerhedsselen og kør ud i det smukke kaos, som er Blur Overdrive.

Se også: Football Manager 2014 – Anmeldelse

Der er otte forskellige power-ups, ni forskellige typer ræs og et udstillingslokale, hvor du kan bruge dine gevinster på at købe nye biler.

Franchisen tilhørte oprindeligt Bizarre Creations, som blev lukket af Activison i januar 2011, efter det originale Blur solgte langt under forventning. Nu har Marmalade Play overtaget depechen med licensudstedelse fra Activision.

Her kan du se, hvordan Overdrive ser ud i aktion

Er det et rent tilfælde, at Blur Overdrive rammer App Store samme dag, som Microsoft slukker håbet for et muligt gensyn med Project Gotham Racing, en af Bizarre Creations andre fantastiske racer-spil?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere