Nu er der 500 spil til Ouya

Spilkonsollen, der vil udfordre Xbox, Playstation og Wii, har efterhånden opbygget et betragteligt spilkatalog

Den androidbaserede Ouya har været på markedet i fire måneder og er nu allerede oppe på 500 spil. (Foto: Ouya/AP)
Den androidbaserede Ouya har været på markedet i fire måneder og er nu allerede oppe på 500 spil. (Foto: Ouya/AP)

Slaget om gamernes gunst fik hen over sommeren en lille ny udfordrer, og på trods af skepsis, så trives den android-baserede og billige Ouya tilsyneladende ganske udemærket. Konsollen har rundet 500 spil og det på bare fire måneder.

Leverandørerne af spil er lige fra de helt små til etablerede udviklere som Sega, Fox Digital Entertainment og Square Enix.

Netop udviklingen af spil er en bærende del af Ouyas koncept. Ud over at give kunderne en billigere konsol, så forsøger man at give spiludviklere en platform, som er nemmere at få spil ud til end de etablerede konsoller som Xbox og Playstation.

Om Ouya så også økonomisk er bæredygtig er en anden sag. Ouya har ikke oplyst sine salgstal. Forventningerne fra analytikere hen over de seneste måneder kan dårligt betegnes som positive.

Forude venter øget konkurrence. Dels fra en ny generation af konsoller fra Microsoft og Sony, der ud over den nye PlayStation 4 også lancerer den mindre konsol, PS Vita TV, og dels flere nye aktører, hvor både Google og Amazon meldes på vej med Android-baserede konsoller, mens rygter vil vide, at Apple går med lignende tanker om at rykke ud på konsol-markedet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere