Bliv engelsk rigmand fra 1800-tallet

Stolthed og fordom kommer nu som computerspil

Et Jane Austen-tematiseret masseonlinespil kan være på vej til gossip-hungrende computerspillere.
Et Jane Austen-tematiseret masseonlinespil kan være på vej til gossip-hungrende computerspillere.

Noget så utraditionelt som et Jane Austen-inspireret masseonlinespil har ramt crowdfunding-tjenesten Kickstarter.

Her spørger idémændene, det britiske spilfirma Developer 3, om godt og vel 600.000 danske kroner for er færdigudvikle spillet, der går under navnet Ever, Jane, og som i øjeblikket befinder sig i en alfaversion.

Se Mr Darcy videoen i det nye computerspil

Sat i 1800-tallets England handler Ever, Jane om dramatik og intrige blandt engelske herskabsfolk. I modsætning til traditionelle masseonlinespil vil der ikke være skyggen af kamp, snarere handler det om at kæmpe sig vej til den sociale top ved at manipulere sine medspillere.

Se også: Arnold i Silent Hill?

Ens figur vil løbende blive vurderet i henhold til en række karakteristika, herunder pligt, glæde, venlighed, status og rygte. Disse karakteristika bestemmes ud fra din interaktion med andre. Kommer der eksempelvis mange gæster til de fester, du holder, og din status øges. Ignorerer folk din invitation, og din status daler tilsvarende.

Se også: Ny multiplayer guide til Battlefield 4

Når ikke tiden går med glamourøse fester, skal der bruges tid på at sy, jage, fiske og spille klaver. Ak ja, livet i Englands overklasse er sørme hårdt.

Med 28 dage af Kickstarter-kampagnen har Developer 3 indsamlet godt 120,000 kroner, så selvom der endnu er et stykke vej, er de kommet stærkt fra start. Kommer finansieringen i hus, planlægges spillet udgivet i 2016.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere