Det anmelderroste FTL udkommer på iPad

Hvis du ikke har spillet det på PC, har du noget at glæde dig til

Det fremragende roguelike, Faster Than Light, får en iPad-version.

Indie-udvikleren Subset Games offentliggjorde deres beslutning om at redesigne brugerfladen til berøringsfølsomme enheder på deres hjemmeside i dag.

iPad-versionen vil fungere med iPads i den fulde størrelse (fra 2. generation og frem) samt iPad Minier. Spillet bliver desuden beriget med nyt indhold som del af udvidelsen FTL: Advanced Edition, der blev annonceret ved samme lejlighed.

Læs også: Vi anmelder 3. Verdenskrig

Den gratis udvidelse indeholder nye våben, droner, opgraderinger, systemer, fjender og andet rumskibs-tingeltangel.

Der er nye sektorer og handlings-sekvenser, skrevet af FTL-forfatteren Tom Jubert og Obsidian Entertainments Chris Avellone (Planescape, Alpha Protocol, Fallout: New Vegas, Wasteland 2, Project Eternity - han formår at få sat sit navn på nogle rulletekster!).

Subset udtalte, at den oprindelige version af FTL stadig vil være tilgængelig, og at alt nyt indhold kan slås fra, hvis du foretrækker 'den nostalgiske oplevelse'.

Læs også: Det konkursramte Atari solgte (bogstaveligt talt) ud af alle aktiver

Udvikleren håber på at kunne udgive spillet på Android og Surface, men 'ved ikke, om det er muligt'.

- Da vi udgav FTL, gjorde vi det på tre operativ-systemer samtidig, og det var en enorm opgave for et tomands-hold at gennemføre, sagde studiet.

- Vi har lært af vores erfaringer, og vi prøver at bevare vores forstand den her gang ved at fokusere på et system ad gangen. Tablet-understøttelsen bliver vores næste hovedprioritet, men vi tør ikke komme med nogen løfter (eller afvisninger) før vi er 100 procent sikre på resultatet.

Læs også: Hvordan bruger man optimalt fem 80'' fjernsyn og fem PS3-konsoller

Desværre kommer FTL ikke til smartphones:

- Efter gentagne testfaster har vi besluttet, at det ikke er muligt at opnå det ønskede kvalitetsniveau på det begrænsede skærmareal.

Ipad-versionen udkommer tidligt i 2014 sammen med udvidelsen til det i forvejen eksisterende PC-spil.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere