Fiskespil på vej til Android

Ridiculous Fishing udgivet som del af the Humble Mobile Bundle 3

Ridiculous Fishing udgivet som del af the Humble Mobile Bundle 3.
Ridiculous Fishing udgivet som del af the Humble Mobile Bundle 3.

En Android version af det fantastiske iOS spil Ridiculous Fishing bliver snart udgivet til Android, har udvikler Vlambeer annonceret.

Overførslen er næsten færdig, har udviklerne fortalt i et blog blog indlæg, "og næste gang du ser is nævne denne titel burde være på udgivelsesdagen. Det kan godt gå hen og være snarere, end du tror.

Vlambeer's andre spil under udvikling, navnligt Luftrausers og Nuclear Throne ser også ud til at være klar til at blive udgivet til Windows 8 snart.

Se også: Hvorfor du aldrig skal købe nye konsoller

- Vi har besluttet os for at bruge Luftrausers og Nuclear Throne som prøvekaniner for Windows 8 support, udtalte Vlambeer.

- Så lige så snart de er færdige håber vi på at kunne arbejde på Windows 8 support til Crate Box, GUN GODZ og Serius Sam: The Random Encounter.

Nu vi taler om Luftrausers, så vil dette PC, Playstation 3 og Vita flyvekampspil højst sandsynligt blive udgivet i starten af 2014, selvom en 2013 udgivelse stadig er mulig. Lige nu ligger det i udviklerne Devolver Digital og Sony's hænder, mens hjulene stadig drejer i PlayStations cartificerings proces.

- Set i bakspejlet var vores måde at tackle Luftrausers på ikke optimal, indrømmede Vlambeer.

- Vi gik ud fra at certificering ville være hårdt, men vi regnede ikke med at det ville tage mere end en måned eller to.

Se også: Her er et vrag af et spil

- Mens en del af vores hold allerede fokuserede på Nuclear Throne og Ridiculous Fishing, blev vi ved med at blive hivet bagud for at rette ting eller tilføje ændringer til spillet i sidste øjeblik for at opfylde kravene. At skifte mellem projekter, der er i så markant forskellige faser er ekstremt mentalt udmattende, og meget af vores tid blev brugt på at orientere os om, hvor spillet stod og hvilken retning det skille gå.

Se også: Sony kommer til undsætning

Hvad Nuclear Throne angår har Vlambeer annonceret, at det har solgt over 10,000 enheder på et par uger på Steam Early Access.

- Hvilket for os er virkelig fantastisk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere