Spilfirma overfuset med sjofle hestejokes

Nintendo forsøger forgæves at tøjle balladen, efter deres spilforum er spammet med sjofle tegninger af heste

En mærkværdig hestesatire plager i disse dage Nintendos populære Miiverse-chatsystem. (Screenshot: Eurogamer.dk)
En mærkværdig hestesatire plager i disse dage Nintendos populære Miiverse-chatsystem. (Screenshot: Eurogamer.dk)

Det skulle have været stedet at diskutere et nyt hestespil til Nintendos håndholdte 3DS-spillemaskine, men stik imod intentionerne er det endt som et samlepunkt for bizarre og ofte sjofle tegninger af heste i enhver form. Afsenderen af systemet, Nintendo, står lammet tilbage.

Det startede ellers ganske fredsommeligt, da den japanske konsolproducent i sidste uge søsatte deres populære Twitter-konkurrent Miiverse på Nintendo 3DS.

Miiverse er et sted for Nintendo-spillere at diskutere og udveksle erfaringer i de nyeste og mest populære spil. Men først kræver det, at Nintendo selv opretter en tråd for den pågældende udgivelse.

Se de sjofelheder Nintendo må stå model til her

Fortsat mangler en række af de mest prominente udgivelser, og det fik en række utilfredse spasmagere til at drive gæk med Nintendo.

Nintendo giver op
De overtog derfor tråden dedikeret spillet Life with Horses 3D og begyndte at bombardere beskedstrømmen med sarkastiske og ofte sjofle tegninger af heste sat i mærkværdige situationer. Og det på trods af aldrig at have spillet det.

Læs også: Tre små grise – et godt brætspil uden sjofelheder

Nintendo har forgæves forsøgt at slå ned på de mange indlæg, især de mere uhumske af slagsen. Men hver gang en besked lukkes, er tre nye sat i verden.

Til trods for dette lever Life with Horses 3D-tråden forsat på Miiverse (faktisk virker det til, at Nintendo helt har opgivet moderationen). Flere af indslagene er overraskende sofistikerede og gør blandt andet tykt nar af Nintendo, deres produkter og spilbranchen generelt.

Alt imens udestår spørgsmålet om hvor godt et spil Life with Horses 3D egentlig er.

0 kommentarer
Vis kommentarer