Udlev din indre ged i nyt spil

Spillet der startede som en joke udkommer i dag

Det søde gedeliv kan blive dit. Screenshot: eurogamer.dk
Det søde gedeliv kan blive dit. Screenshot: eurogamer.dk

Se video fra det afsindige spil herover artiklen
_________________________________________

Hvis du troede, at ugens største spiludgivelse er noget med krig, død og ødelæggelse, så har du kun delvist ret. I dag udkommer det længe ventede Goat Simulator til PC og at dømme ud fra trailers og billeder, så er der masser af ødelæggelse, men knap så megen krig.

I Goat Simulator får du lov til at udleve din indre ged. Vi har vel alle leget med tanken om at leve som en ged. Dase hele dagen, spise masser af dejlige metalstumper og bare lade tungen flagre løs uden at bekymre sig om omverdenens reaktioner.

Goat Simulators lanceringstrailer er ren filmkunst

For de uindviede, så begyndte Goat Simulator som en joke, lavet af den svenske udvikler Coffee Stain Studios. Men indieudvikleren besluttede sig efterfølgende for at udgive en finpudset version, da der viste sig at være en kæmpe efterspørgsel efter en gedesimulator. Tænkt lige over den et øjeblik.

I et afsindigt sjovt og anderledes markedsføring-pitch, lover Coffee Stain Studios interesserede spillere at deres spil vil blive udgivet med 'millioner af bugs'.

- Vi har kun fjernet de bugs og fejl der crasher spillet, alt andet har vi beholdt, da det er en utrolig sjov del af spillet, pralede studiet på Goat Simulators Steam-side.

Målet med spillet er simpelthen at ødelægge så mange ting som muligt, samtidig med at dedikerede brugere kan udforme deres egne missioner, kort, game modes, og endda geder, hvorefter de kan overføre dem via Steam Workshop.

I dag, ikke overraskende d. 01. april, udkommer Goat Simulator så til PC og vi fejrer udgivelsen ved, at spille Goat Simulator live i aften fra kl. 20:30.

Du kan følge med via Eurogamers Twitch-kanal. Hvis man opretter en bruger på Twitch, kan man kommentere spillet live og stille vores reporter spørgsmål undervejs.

0 kommentarer
Vis kommentarer