Er han manden, der skal instruere Assassins Creed-film

New Regency og Ubisoft skulle ligge i forhandlinger med Macbeth-instruktør Justin Kurzel om instruktørjobbet til filmatiseringen af den succesfulde spilserie

Senere i år får spillerne fornøjelsen af 'Assassins Creed: Unity'. Til næste år kan vente yderligere en oplevelse i biografmørket. (Foto: Screendump)
Senere i år får spillerne fornøjelsen af 'Assassins Creed: Unity'. Til næste år kan vente yderligere en oplevelse i biografmørket. (Foto: Screendump)

Det kan blive en af de mere ubeskrevne instruktørtalenter, der skal forsøge at skabe en filmsucces på baggrund af Ubisofts succesfulde spilserie Assassins Creed.

Ifølge flere amerikanske medier, herunder Deadline.com og Variety, ligger filmselskabet New Regency og Ubisoft i forhandlinger med Justin Kurzel om at tage den eftertragtede plads i stolen.

Se også: Snigmordere er populære som aldrig før

Han har dermed udsigt til at fortsætte samarbejdet med skuespilleren Michael Fassbender, som han netop har indspillet en ny version af 'MacBeth' sammen med.

Fassbender har længe været meldt del af filmatiseringsprojektet, og menes at have banet vejen for forhandlingerne mellem produktionsselskabet og Justin Kurzel.

Planerne om en filmatisering af Assassins Creed har været længe undervejs, og andre instruktører har tidligere været nævnt til opgaven. Blandt andre Gareth Evans og svenskfødte Daniel Espinosa.

Se også: TV: Her er det næste Assassin's Creed

Flere forskellige manuskriptforfattere har også været tilknyttet projektet. Tidligere i denne måned faldt opgaven i hænderne på Bill Collage og Adam Cooper, der senest har arbejdet sammen med Ridley Scott på 'Exodus: Gods and Kings', som får premiere sidst på året.

Assassins Creed-filmen skal efter planen ramme biograferne sommeren 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer