Se superskærmen til den kræsne gamer

1440 gode grunde til at købe ny skærm

Farverne og kontrasten, kombineret med opløsningen på 2560x1440 tager spiloplevelsen til næste niveau. Foto: PR
Farverne og kontrasten, kombineret med opløsningen på 2560x1440 tager spiloplevelsen til næste niveau. Foto: PR

Asus PB278Q

Asus har har altid været kendt for deres PC-skærme, der uanset om målgruppen har været professionelle designere, gamere eller hverdagsbrugere, har leveret imponerende billedkvalitet, funktionalitet, men også, i mange tilfælde, et aggressivt prisskilt. Vi skal dog i denne omgang kigge nærmere på deres 1440p-kandidat, i den moderate prisklasse, i form af PB278Q, der er skabt som svar på de stadig stigende skærmkrav fra gamer-verdenen.

PB278Q er en fantastisk skærm, med et væld af tilpasningsmuligheder og en billedkvalitet i allerhøjeste klasse. Der er fra Asus' side blevet gjort en indsats for at give entusiaster et værdigt produkt, der på fin vis formår at blande alle de forskellige panel-elementer til et velafbalanceret, attraktivt produkt.

Vi anmelder Watch_Dogs efter 1.5 times spil

Tilhængere af kompetitive skydespil kan med fordel investere i en 120Hz-skærm med et TN-panel til det halve af prisen. Men Asus' PB278Q er et produkt rettet mod dem der vægter billedkvalitet over alt andet og det er vigtigt at at afgøre med sig selv, præcis hvor vigtige man føler af disse features er.

PB278Q kan ses som skærmverdenens svar på et audiofilt headset til flere tusinde kroner, der selvom man sagtens kan game med et par til 400 kr, stadig vil have en målgruppe og appellere til lyd-junkierne derude, der aldrig kunne drømme om at blive set med et standard headset. De manglende tilslutningsmuligheder for USB-enheder vil være en kæp i hjulet for nogen, men vi mener ikke at det i sidste ende burde være fokuspunket, når man investerer i en skærm af denne kaliber.

Er du verdens bedste til Hearthstone? Nu kan du bevise det!

Farverne og kontrasten, kombineret med opløsningen på 2560x1440 tager spiloplevelsen til næste niveau og fra et gaming-synspunkt er responstiderne fuldt ud acceptable, med minimalt input lag - naturligvis ikke så lavt som set på nogle TN-paneler, men bedre end hvad vi hidtil har set fra IPS-skærme. PB278Q kan i skrivende stund findes til 3674 kr, og selvom dette sikkert vil afskrække nogle, så får man virkelig noget for pengene og Asus' PB278Q får en stor anbefaling med herfra.

Læs den fulde anmeldelse her

0 kommentarer
Vis kommentarer