Verden største spilsamling kan blive din

En samling på over 11.000 spil kommer under hammeren

Få fingre i verdens største spilsamling - Over 11.000 spil kan blive dine, hvis du vinder auktionen. (Foto fra eurogamer.dk)
Få fingre i verdens største spilsamling - Over 11.000 spil kan blive dine, hvis du vinder auktionen. (Foto fra eurogamer.dk)

Hvis din Steam-konto er lidt tyndbenet, og du derudover ikke kan mønstre stort mere end Angry Birds på din telefon, er det måske dig, der skal hjælpe stakkels Michael Thommason af med sin i særklasse enorme gaming-samling.

Der er tale om over 11.000 spil, og i flere tilfælde bliver man ejeren af hele US-kataloget til et givent system, som for eksempel Dreamcast, Atari Jaguar og Virtual Boy.

Derudover er der stakkevis af spil til snart sagt alle kendte konsoller, og en del mere obskure maskiner, såsom Timex Sinclair og Playstation Vita.

Læs også: Watch Dogs - anmeldelse: 1337 h4X0r eller våd hund?

Det er amerikanske udgaver man erhverver sig, så der skal givetvis også investeres i noget nyt isenkram for at kunne bruge samlingen til andet end blær.

Det er dog ikke fordi Thommason er blevet træt af gaming, at han skiller sig af med samlingen, men derimod grundet forpligtelser over for familien.

Thomasson forklarer:

- Selv om jeg sælger denne samling, må du ikke misforstå og drage den konklusion, at jeg forlader hobbyen. Det er bestemt ikke tilfældet. Jeg elsker spil, og de er en vigtig del af min identitet. Jeg vil blive ved med at tale deres sag. Jeg vil fortsat skrive for tidsskrifter og udgive bøger, undervise mine gaming-hold på universitetet, til tider konkurrere, forsat køre GDG's Homebrew Heaven, udgive nye spil og produkter, skrive forretningsplaner, optræde på TV, film og radio, køre spil-butikker, hjælpe til konferencer, arbejde som konsulent for tredjepart, og så videre.

Læs også: Watch Dogs guide, snydekoder, tips og tricks

- Jeg har simpelthen en nær og udvidet famile, som har behov der skal tilgodeses. Selv om jeg ikke har lyst til at skille mig af med disse spil, så har jeg ansvaret for andre, og dette er måden hvorpå jeg lever op til det ansvar. Men bare rolig, jeg har solgt min samling flere gange førhen, og det er stadig lykkedes mig at få Guinness' opmærksomhed, og det er bestemt muligt at det sker igen.

Samlingen er registreret af Guiness World Records som verdens største, hvilket du kan se en video af herunder.Den komplette liste af spil kan læses her, og selve autionen finder du lige her.

Du har godt en uge til at spare op til samlingen og give dit bud.

0 kommentarer
Vis kommentarer