Se videoen: Så lækkert bliver GTA V til PC

Det storsælgende spil kommer endelig i en PC-udgave, og det ser ud til at have været ventetiden værd

Hvis du utålmodigt går og venter på at GTA V bliver udgivet til PC, så er ventetiden snart ovre, og selvom den har været lang, ser den ud til at have været det værd!

Spillet blev udgivet til PS3 i september 2013, men der skulle åbenbart gå over halvandet år før PC-udgaven kommer på markedet, nærmere bestemt den 14. april 2015.

Til gengæld er grafikken blevet finpudset i en sådan grad, at det næsten ser mere virkeligt ud end virkeligheden selv. Rockstar har valgt at udnytte PC-formatet til at hive den i forvejen lækre grafik op på 60 frames i sekundet, hvilket burde sikre en grafik mage til den du kan se i videoen over artiklen.

Derudover lover spiludvikleren at man - med den rette hardware - kan forvente en opløsning helt op til 4K og dermed en utroligt detaljeret spiloplevelse.

PC-spillere kan også glæde sig til en ekstra radiostation med musik fra blandt andet The Alcemist og Oh No i samarbejde med Woody Jackson og Tangerine Dream, som også står bag lydsiden i flere af spillets nøglemissioner.

Endelig kan PC-spillerne se frem til et udvidet videoredigeringsprogram, hvor man kan optage, redigere og dele sin spiloplevelse med andre.

Se traileren til PC-udgaven over artiklen. Se traileren til den oprindelige PS3-udgave herunder og vurder selv forskellen:

87 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere