Her er Die Hard på steroider

Max Payne får John McClane til at fremstå som en charmerende spejderdreng

Max Payne 3 Platform: Xbox 360 (anmeldt), PS3, pc Spillere: 1 Alder: 18+

4
-
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Du tager alle fire 'Die Hard'-film, tilsætter ekstra krudt og kugler, ganger antallet af fjender med rundt regnet 400, gør hovedpersonen lidt gladere for sprut og piller, stikker ham nogle større våben og gør ham endnu mere skingrende skør end John McClane.

Til sidst fjerner du al humor - og vupti, så har du 'Max Payne 3'.

Læs også:

Se også: Det bedste fra verdens vigtigste spilmesse

Overophedet alkoholforbrug
En tour de force ud i blodsudgydelser, som udspiller sig i pulserende São Paulo. Her prøver Payne at komme videre efter drabene på sin kone og datter ved hjælp af et overophedet alkoholforbrug og et job som sikkerhedsvagt for den stenrige forretningsmand Rodrigo Branco. Men da Rodrigos unge og smækre kone bliver kidnappet af en ekstremt målrettet bande, bryder helvede igen løs omkring Payne.

Læs også:

Et velkendt scenarie fra 'Grand Theft Auto', her bare udført af virtuelle legoklodser. Spilnyheder - 8. jun. 2012 - kl. 07:05 Nu kommer 'Grand Theft Auto' til børn

Lækkert lavet
Det er første gang, at hitmagerne fra Rockstar står bag en Max Payne-titel, efter at de købte rettighederne fra finske Remedy. Og Rockstar har begået endnu et kvalitetsspil, hvor du både får en action-mættende singleplayer-del samt uanede mængder online multiplayer. Selve historien er velfortalt, og du bliver langsomt trukket ind i det dystre univers, hvor du føler med Payne under hans op- og nedture.

Læs også:

De otte nonner lige inden, Agent 47 erklærer dem krig. Spilnyheder - 6. jun. 2012 - kl. 10:30 TV: Hitman dræber otte frække nonner

Drukner i blod
Ligeså med selve spiloplevelsen, som er blevet tilsat rigeligt med Rockstar-krydderi, så den tilpasses nutidens forventninger:

Imponerende omgivelser, indbydende videosekvenser, og stemmeskuespillet er rent ørekræs.

Dét - sammenholdt med det nyudviklede system, hvor du selv kan bestemme, hvor meget autosigte du vil bruge, og den videreudviklede mulighed for at få den blodige action helt ind under huden i slowmotion - kan dog ikke skjule, at der i bund og grund er tale om en omgang skydespil i tredjeperson, der har tendens til at drukne i sit eget, ensformige og selvoptagne blodbad.

Læs også:

Se også: Nintendo åbner forlystelsespark

Men det er stadig udført et godt stykke over middel og er bestemt værd at prøve kræfter med.


Følg os på Facebook

1 af 2 Selve historien er velfortalt, og du bliver langsomt trukket ind i det dystre univers, hvor du føler med Payne under hans op- og nedture. (PR foto)
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen