Nintendo-fodbold uden sved

Verdens frelser: Red jordkloden siddende i sofaen med fodbold og rollespil i 'Inazuma Eleven 2: Blizzard'

Mark og vennerne drager ud på en større Japan-tur for at lokke landets bedste spillere til at stille op for Raimon, så de kan vinde det afgørende slag. (PR foto)
Mark og vennerne drager ud på en større Japan-tur for at lokke landets bedste spillere til at stille op for Raimon, så de kan vinde det afgørende slag. (PR foto)

Inazuma Eleven 2: Blizzard Platform: Nintendo DS Spillere: 1 Alder: 12+

4
-
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Kun en uge når hovedpersonen Mark at nyde sin og holdkammeraternes sejr i Football Frontier-turneringen i første udgave af 'Inazuma Eleven', før helvede igen bryder løs i denne 2'er.

Og så er det ellers tilbage til træningsbanen for de talentfulde knægte fra Raimon Junior High, så de kan redde Japan fra det nærmest uovervindelige hold fra Alius Academy, som er begyndt at lægge Japans skoler i ruiner og ikke stopper, før jorden er gået under –medmindre de begynder at tabe fodboldkampe.

Læs også:

Se også: 'Assassin's Creed III' sprænger spambombe

Mark og vennerne må derfor drage ud på en større Japan-tur for at lokke landets bedste spillere til at stille op for Raimon, så de kan vinde det afgørende slag.

På vejen skal du både løse mysteriet om Alius Academy samtidig med, at du ved at scoute og snakke får indlemmet nye og bedre spillere.

Fornyelsen mangler
Det hele foregår i et herligt miks af fodbold og traditionelt japansk rollespil, hvor du med sidstnævnte skal blive bedre til førstnævnte.

Selve fodboldkampene styres med din stylus, hvor du kan trække dine medspilleres løbemønstre og pege, hvor afleveringerne skal hen.

Spillerne kan udføre forskellige specialtricks og stiger i niveau i takt med, at de spiller.

Læs også:

Spilnyheder - 2. maj. 2012 - kl. 09:08 TV-premiere: Nyt 'Call of Duty' starter 3. verdenskrig

Spillet er udviklet af samme firma, som står bag den gådefulde 'Professor Layton'-serie. Og ligesom det er tilfældet, når der kommer nyt med professoren, har Level 5 ikke tilføjet meget nyt i denne anden omgang af 'Inazuma Eleven'.

Men det gør ikke så meget, når konceptet er så gennemført.

Fodboldkampene svinger mellem at være fire mod fire eller 11 mod 11, og de udvikler sig igennem hele spillet med nye tricks og bedre modstandere.

Til raske piger og drenge
Og historiens udvikling formår at holde én fanget på trods af, at rollespil har en tendens til at bevæge sig ekstremt langsomt fremad.

Læs også:

Se også: Lumre Leisure Suit Larry prøver igen

Men raske fodboldpiger og -drenge – specielt dem som nærmer sig teenagealderen – skal nok få mange timers underholdning her, når det er blevet for sent at spille udenfor.


Følg os på Facebook

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Mark og vennerne drager ud på en større Japan-tur for at lokke landets bedste spillere til at stille op for Raimon, så de kan vinde det afgørende slag. (PR foto)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen