En halvdød zombie-oplevelse

De levende døde har igen inficeret jorden i 'Left 4 Dead 2.' Massemord står på dagens program, og det bliver lidt ensformigt i længden

Når du har skudt efter klovnen i et par timer, begynder 'Left 4 Dead 2' er blive noget ensformigt.
Når du har skudt efter klovnen i et par timer, begynder 'Left 4 Dead 2' er blive noget ensformigt.

'LEFT 4 DEAD 2' Platform: Xbox 360 (anmeldt), PC Genre: First-person shooter Spillere: 1 Aldersmærkning: 18+ Godt: Adrenalinen pumper, mange spilmuligheder Dårligt: Kedelig grafik, ensformigt i længden

Zombier er en underlig størrelse. Sammen er de faktisk utroligt sociale væsner med menneskekød som fællesinteresse. Men smagen for de levendes ben og lemmer gør samtidig, at det er meget svært – umuligt – at blive ven med en zombie, hvis du ikke befinder dig i kategorien 'levende død'.

Og det får du tusindvis af eksempler på i 'Left 4 Dead 2'. Spillet er fra start til slut en lang kamp for overlevelse i en verden, hvor zombierne har taget magten. Igennem fem scenarier skal du sammen med din gruppe af overlevende skyde, hugge og sprænge dig igennem den ene zombiehorde efter den anden. Nerver skal holdes i ro, og samarbejdet med resten af dit hold skal fungere upåklageligt, hvis du vil overleve. Bliver du træt af det, har du faktisk også muligheden for at skifte hold, så du også bliver en af de levende døde – lad menneskejagten gå i gang.

Ensformig affære
Det er hektisk og adrenalinfremkaldende – i starten af spillet. For efter et par timer foran skærmen bliver det en meget ensformig fornøjelse. Dræb, dræb og atter dræb er det eneste på dagens menu, så man skal være en inkarneret slagtemaskine for at ikke be’ om regningen og slukke for konsollen – uden den store lyst til at vende tilbage til Restaurant Zombieland.

Grafisk er spillet desværre også et sminket lig. Det hele fremstår meget kantet, farveløst og trist. Til udviklernes forsvar skal det dog nævnes, at på trods af at skærmen vrimler med zombier, hakker spillet ikke, hvilket er ret imponerende.

Mere slagtning
Mulitiplayer-delen byder på masser muligheder for mere slagtning. Men grundideen forbliver den samme – massemord i lange baner.

Hvis du elsker film som ’Dawn of the Dead’ eller ’28 Days Later’ så er ’L4D2’ et must i din samling. Men hvis zombie- eller menneskemassakre ikke står højest på din liste over favoritbeskæftigelser, vil spillet nok hurtigt ende som en halvdød fornøjelse.

1 af 3 'Left 4 Dead 2'
2 af 3 
3 af 3 Når du har skudt efter klovnen i et par timer, begynder 'Left 4 Dead 2' er blive noget ensformigt.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere