Sports-bh med indbygget fitness tracker

En kvindevenlig sportsgadget rammer markedet til foråret

En sportsbh og fitness tracker i et - gør det lettere at skabe et overblik over indsatsen. (Foto: PR)
En sportsbh og fitness tracker i et - gør det lettere at skabe et overblik over indsatsen. (Foto: PR)

Fitness tracking er ikke nyt. Vi kender træningsuret, der registrer f.eks. løberute, og den ofte tilhørende 'livrem', som spændes om brystkassen og måler bl.a. pulsen.

Det er smart, men også en smule omstændigt – eller bare meget nemt at glemme – når man vil hurtigt af sted på en løbetur efter job inden aftensmaden.

Elektronik - 10. jan. 2016 - kl. 10:56 Her er vækkeuret der med sikkerhed får dig ud af sengen

Nu har teknologien dog gjort det lidt nemmere – og en hel del sværere at glemme. For kvinder.

Den canadiske smart-teknologi virksomhed OMsignal har udnyttet, at hunkønnet alligevel oftest trækker i en sports-bh, når det bliver tid til at udfolde sig aktivt, og har indbygget en fitness tracker i en sport-bh.

OMbra, som bliver tilgængelig i løbet af foråret, blev præsenteret på den nyligt overståede teknologi-messe CES 2016 i Las Vegas.

Under brystet sidder den lille tracker, der registrerer bl.a. hjerteslag og puls. (Foto: PR)
Under brystet sidder den lille tracker, der registrerer bl.a. hjerteslag og puls. (Foto: PR)
 

Se også: Her er dronen du selv kan flyve i

Forud for den endelige model, som har været tre år undervejs, og altså nu er præsenteret, er gået 1633 prototyper og en hel masse tests. Bl.a. udført af Caroline Calvé, olympisk snowboarder, Canadas femte bedste crossfit atlet, Mirakim Couvrette, og den professionelle bokser Elena Revel.

Sidstnævnte udtaler på OMsignals blog:

– Min evne til at performe på mit bedste niveau er et direkte resultat af, hvordan jeg træner. At kunne følge med i min vejrtrækning og mit hjerteslag gør mig i stand til at træne hårdere, skabe bedre resultater og have det fedt imens.

Se også: Sådan shopper du sikkert til januarudsalg på nettet

Mens Mirakim Couvrette siger:

– Få sportsgrene er så hårde ved deres udstyr, som crossfit er ved sit. OM sportsbh'en ændrer spillet – med brugbar teknologi, et komfortable design og et fedt look.

OMbra kommer i et let, åndbart materiale, med justerbare stropper og lukning, en tilhørende app, som samler den registrerede data, og altså en tracker, som sørger for selve indsamlingen.

Den giver overblik over bl.a. rytmen i vejrtrækning, dit hjerteslag og om der er variation i dit hjerteslaget, hvilket kan give indblik i, hvor du kan optimere din træning. 

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere