Spotify klar på Playstation

Playstation Music er nu lanceret med Spotify som musikstreamingtjeneste

Sony har besluttet at lukke sin streamingtjeneste Music Unlimited og har erstattet den med Playstation Music, hvor Spotify ved lanceringen er udbyder af musikstreaming.


Det eneste brug af tjenesten på Playstation kræver, er at du logger ind med din Spotify-konto, så kører det. Og da PS4 regnes som en stationær enhed, er der ikke brug for et betalt abonnement for at bruge den.

Læs også: Huawei Ascend P8 præsenteres i dag

Alt fungerer ligesom på computeren, men med den fordel, at det er næsten nemmere at bruge en spilcontroller end at bruge menuerne, når man pendler rundt. Brugerfladen er nemlig virkelig indrettet til at blive styret fra sofaen, og så får man store fine billeder på tv, så gæsterne kan se, hvad der afspilles, når der er fest.


Udover at være en musikafspiller, kan du faktisk også vælge din egen musik til spil. Det føles lidt surrealistisk at spille actionspil til tonerne af ABBA, men det fungerer.

Læs også: Snup en Polka i den fri natur

Har man ikke lyst til at forsøge på at indtaste søgninger med styreenheden, man bare tage fat i sin telefon eller tablet, tjenesten understøtter nemlig Spotify Connect, så disse kan fungere som fjernbetjeninger.

Alt i alt mener vi, det er en vellykket service, især hvis du allerede bruger Spotify på mobiltelefonen og blot ønsker at have lyden i hjemmebiografsystemet i stedet.

Playstation Music rulles ud på PS3 og PS4 og vil også komme på Xperia smartphones og tablets.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere