Apple retter tastatur til

13 tommers MacBook Pro bliver nu opdateret med et tastatur, som den dyre bærbare hele tiden har fortjent

Foto: Apple
Foto: Apple

En opdateret version af Apples dyre bærbare computer, MacBook Pro, blev mandag lanceret. Nu venter vi bare på, at modellen produceres i en 14 tommers udgave.

Det nye tastatur er reelt en videreudvikling af det oprindelige og gode tastatur, der sad på MacBook Pro, men som Apple i en årrække 'ødelagde' med et nyt tastatur, der desværre viste sig at være smækfyldt med fejl.

I samarbejde med PriceRunner - læs mere i bunden af artiklen

Teknologi - 30. apr. 2020 - kl. 21:39 Så godt er det nye iPad-tastatur

Hurtigere og mere plads
Det nye gamle tastatur kaldes Magic Keyboard, og så først dagens lys da Apple lanceres en MacBook Pro med 16 tommers display.

Siden kom så en opdateret version af MacBook Air med samme tastatur, og i dag fulgte 13-tommers modellen som ventet efter.

Vanen tro har Apple samtidig givet adgang til en hurtigere processor og hurtigere RAM i en af de dyre konfigurationer, ligesom man også i basismodellen får mere intern lagerplads.

Foto: Apple
Foto: Apple
 

I samarbejde med PriceRunner - læs mere i bunden af artiklen

Teknologi - 28. apr. 2020 - kl. 23:21 Ny iPhone er en juvel

Venter på 14 tommer
Spørgsmålet er nu, om Apple så kommer med en 14 tommers model, der længe har været meldt undervejs, men som indtil videre er blevet ved rygterne.

Kommer den, er MacBook Pro-serien tæt på fuldendt med både en mindre (13 tommer), mellem (14 tommer) og stor (16 tommer) skærmstørrelse.

MacBook Pro i 13 tommer koster i øvrigt fra 11.699 til mere end 32.000 kroner.

I samarbejde med PriceRunner - læs mere i bunden af artiklen

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på disse links, modtager vi en mindre betaling. Samarbejdet har ingen betydning for, hvilke tests eller techhistorier vi bringer - eller en eventuel bedømmelse af et produkt.

- redaktionen

61 kommentarer
Vis kommentarer