Google holder styr på dine noter

Keep er en ny app til smartphones og tablets, der hjælper dig med at organisere huskelister, noter og andre ting du ikke vil glemme

Google Keep gemmer dine noter og huskelister i skyen. (Foto: Google)
Google Keep gemmer dine noter og huskelister i skyen. (Foto: Google)

Tilhører du typen, der sender e-mails til dig selv, når du skal huske noget vigtigt? Har du en Android-mobil eller -tablet, så kan du nu downloade Google Keep – en ny app, der hjælper dig med at huske og organisere dine noter og ting og sager, du bare ikke vil glemme.

Googles nye app minder på mange måder om den populære tjeneste, Evernote, og ud og noter og huskelister, så kan du også gemme fotos indtale stemmenoter. Du kan selvfølgelig søge i det hele, og dataene gemmes i skyen på Google Drive. Vil du tilgå eller skabe noter fra en computer, så kan du gøre det fra drive.google.com/keep.

Indtil videre er Google Keep kun tilgængelig på mobiler og tablets med Android, men mon ikke applikationen over tid også finder vej til iPhone og iPad.

Vil du have en hurtig introduktion til Keep, så har Google kreeret en video som du kan se på teknologigigantens blog lige her!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere