4G hos Bibob og CBB må vente

Kunderne hos Bibob og CBB får tidligst 4G-adgang til efteråret

Denne 4G-dækning må kunderne hos CBB og Bibob vente lidt på endnu. (PR-foto)
Denne 4G-dækning må kunderne hos CBB og Bibob vente lidt på endnu. (PR-foto)

Selv om Telenor i dag har åbnet op for 4G-hanerne, så betyder det ikke, at alle kunder på netværket får den hurtigste hastighed.

Hos de Telenor-styrede selskaber Bibob og CBB vil man nemlig fortsat skulle bruge 3G-netværket. Også selv om man har en 4G-telefon:

'Bibob og CBB kunder vil få adgang til 4G til efteråret,' forklarer Mikkel Noesgaard, der er direktør i CBB og Bibo, i en mail til TechNyt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Telenor sætter strøm til 4G

'Det er et mindretal af vores kunder som har 4G telefoner, så for os er det vigtigste lige nu, at det samarbejde Telenor har lavet med Telia på netværket i første omgang kommer til at give vores kunder en endnu bedre oplevelse på 3G netværket for både data og telefoni.'

Se herunder, hvordan Telenors kunder i øvrigt kan forvente deres 4G-dækning:

OPDATERES: De fedeste IT-historier lige nu

Telenor slutter sig nu til de øvrige teleselskaber og åbner for sine 4G-master - i øvrigt i samarbejde med Telia, som Telenor deler netværk med.

Åbningen sker samtidig med, at selskabet sætter en større branding-kampagne i gang...danskerne skal lære et nyt ord: NU.

TECHNYT TV:

Se også: Badejern laver viral gymnastik

NU dækker over, at 4G giver hurtigere adgang...til altid. Eller sådan noget i den retning.

HVIS du samtidig er villig til at lave et nyt abonnement - eller forlænge et eksisterende - så kaster Telenor 300 kroner ind i puljen. Tilskuddet kan du bruge til fx. at opgradere til en 4G-telefon.

Forvirret? DU kan i hvert fald selv tjekke de fire selskaber, som udbyder 4G, herunder - og se, hvem der dækker dine vigtigste adresser bedst:

* Så godt dækker Telenor
* Så godt dækker 3
* Så godt dækker Telia
* Så godt dækker TDC

TEST:

Se også: Test: Her er den nye Android-konge

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere