Waoo! bedst til Netflix i Danmark

Fiberbredbåndsselskabet Waoo! leverer den hurtigste og bedste Netflix-oplevelse i Danmark, mens Telenor er nummer sjok – se hele listen her

Waoo! leverer den bedste internetforbindelse til Netflix i Danmark. (Foto: Netflix)
Waoo! leverer den bedste internetforbindelse til Netflix i Danmark. (Foto: Netflix)

Netflix streamer film og tv-programmer over din internetforbindelse, og har derfor en åbenlys interesse i, at dataene kan flyde hurtigt og frit. Streamingtjenesten har netop offentliggjort sin seneste oversigt over de bedste internetforbindelser.

I Danmark indtages første, anden og tredjepladsen af fiberbredbåndsselskabet Waoo! Bag firmaet står 14 lokale energiselskaber, og de er i stand til at levere Netflix-film med en gennemsnitslig hastighed på cirka 2.8 megabit per sekund.

Konkurrenter som TDC, Fullrate og Stofa er ikke langt efter med gennemsnitslige hastigheder mellem 2.41 og 2.67 megabit per sekund, mens vi i bunden af listen finder Telia og Telenor med lidt over to megabit per sekund.

LÆS OGSÅ:Blockbuster lukker fjer fjerde butik

Men hov, er disse hastigheder ikke meget langsommere end hvad internetudbyderne lover i reklamerne? Jo, Netflix forklarer at hastigheden påvirkes af en masse faktorer, deriblandt hjemmets trådløse netværk, andre enheder på netværket samt ikke mindst det faktum, at Netflix leverer video i en masse forskellige kvaliteter alt efter indhold og enhed.

Ikke desto mindre så viser dataene fra Netflix tydeligt, at Waoo! Gør det bedst i Danmark. Der er dog et stykke op til verdens nummer et: Google Fiber, der formår at levere Netflix-streaming med en gennemsnitslig hastighed på 3.35 megabit per sekund. Det er dog et særtilfælde i USA, hvor de fleste internetudbydere får tæv af de danske.

Du kan tjekke hele alle listerne på ispspeedindex.netflix.com

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere