Spionbilleder: Er det Samsungs nye Galaxy?

Et kinesisk forum hævder at have billeder af den kommende topmodel fra Samsung - se dem her

Der er ikke meget forskel fra Galaxy S3 til denne her, som angiveligt er den nye S4'er. (Foto: 52samsung.com)
Der er ikke meget forskel fra Galaxy S3 til denne her, som angiveligt er den nye S4'er. (Foto: 52samsung.com)

Der er kun få dage til Samsung (på torsdag) officielt lancerer årets store topmodel, Samsung Galaxy S IV. Og den følger i fodsporerne på Samsungs største smartphone-succes til dato, Samsung Galaxy S III.

LÆS OGSÅ: Nokia fuldender serien

Men nu hævder et kinesisk forum, 52samsung.com, at have taget billeder af den telefon, vi alle går og venter på. Og selv om den slags påstande som regel skal tages med et gran salt – Samsung er kendt for at være gode til at passe på kommende produkter – så er der et par ting, som indikerer, at billederne kan være af den ægte vare.

Ifølge CNET.com kan det godt være, at 'indmaden' i telefonen på billederne er rigtig. Men designet kommer muligvis til at se anderledes ud, vurderer IT-siden.

For det første passer modelnavnet, som vi tidligere har hørt skulle være GTI9500, og billederne viser også, at telefonen har en Full HD 1080p skærm, 2 GB RAM, Android 4.2.1 og et 13 MP kamera, hvilket også passer med de rygter, vi har skrevet om før.

FLERE BILLEDER: Se hele galleriet her

Vi har dog også før skrevet, at Samsung Galaxy S IV skulle komme med en Exynos 5 Octa processor med otte kerner, hvilket ikke umiddelbart bekræftes på billederne, men det kan være fordi processoren som udgangspunkt kun kører med fire kerner ad gangen.

Det er dog ren spekulation fra vores side.

ekstrabladet.dk dækker lanceringen af den nye Samsung-telefon direkte fra New York.

Flere IT-nyheder fra magasinet Lyd og Billede:

Se også: Spionbilleder: Er det Samsungs nye Galaxy?Se også: Pas på Spotify: Nu vil Dr Dre sælge musikSe også: Apples stemme skal styre hos FerrariSe også: Fjollet: Her er læsebrillen til den dovneSe også: Crazy: Her er verdens mindste mobilSe også: Kæmpe blindtest: Lyder WiMP eller Spotify bedst?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere