Google vil erstatte Spotify

Teknologigiganten er på vej med sin egen musiktjeneste, der vil integreres med YouTube og Android – lanceres til sommer

Google vil streame musik til YouTube og Android-mobiler. Tjenesten lanceres til sommer. (Foto: Google.)
Google vil streame musik til YouTube og Android-mobiler. Tjenesten lanceres til sommer. (Foto: Google.)

Google vil også streame musik, og firmaet har planer om at lancere sin tjeneste allerede til sommer. Det rapporterer Billboard.com, der også kan fortælle at Google allerede har en aftale på plads med Warner Music.

Skal vi tro historien, så er Google også i færd med at færdiggøre aftaler med Universal Music, Sony Music og andre pladeselskaber, og musikken vil streame både fra YouTube og Google Play.

LÆS OGSÅ:Lyder WiMP eller Spotify bedst

Der vil i bund og grund være tale om to forskellige streamingtjenester. Den ene vil fokusere på de over 800 millioner brugere på YouTube, mens den anden vil blive integreret i Googles Android-platform, der pt. er findes på over to tredjedele af alle solgte smartphones.

Ifølge Billboard, så vil aftalerne med musikselskaberne gøre det muligt at se musikvideoer på YouTube uden reklamer, mens Android-brugere kan se frem til en udvidet version af Google Music, der lader dig streame og downloade sange som vi kender det fra eksempelvis Spotify og WiMP.

Det forventes at musiktjenesten lanceres i forbindelse med Googles kommende I/O-messe, der løber af stablen i San Francisco fra den 15.-17. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere