Nokia vil sælge billige telefoner

1.500 kroner for en Nokia-smartphone - det bliver virkeligheden, efter firmaet i dag præsenterede nyheder i Lumia-serien

Så meget Nokia-telefon får du for godt 1.500 kroner. (PR-foto)
Så meget Nokia-telefon får du for godt 1.500 kroner. (PR-foto)

Nokia - nu til 1.500 kroner
Telefoner til en pris på godt 1.500 kroner er ikke hverdag fra Nokia. I hvert fald ikke når vi taler nyheder om de seneste smartphones. Men det var netop, hvad det finske firma i dag lancerede med modellen Nokia Lumia 520. Også Lumia 720 blev præsenteret på mobilmessen i Barcelona - til en pris på lidt under 3.000 kroner. Læs hvad Nokia selv skriver om Lumia 520 her - og Lumia 720 her. Og reportagen fra magasinet Lyd & Billede, der dækker mobilmessen helt tæt.

Her er Sonys nye fladskærme - pris: Op til 60.000 kroner
Der er kommet danske priser på Sonys nyeste fladskærme. Og priserne er pebrede, beretter hjemmesiden Flatpanels.dk. Op til 60.000 kroner for topmodellen 65X9005 - men så får du også hele 65 tommer at lege med!

Verdens tyndeste Android-tablet
Med blot 6,9 millimeter er Sonys Android-tablet, Xperia Tablet Z, angiveligt verdens tyndeste. I dag blev den (gen)præsenteret ved mobilmessen i Barcelona. Den nye tablet kommer til salg i 2. kvartal 2013.

IT-nyheder fra tidligere i dag:

Galaxy S4 lanceres i New York
Ifølge IT-hjemmesiden CNET.com - og en række af andre lignende hjemmesider mandag morgen - så lancerer Samsung 14. marts opfølgeren til smartphonen Galaxy S3. Navnet bliver naturligvis S4. Invitationen til lanceringen afslører, at eventen sker i New York. Og rygterne taler blandt andet om en endnu hurtigere processor og 4,9 tommers display i den kommende Galaxy S4.

Netpirater - pas på
I dag indføres angiveligt et helt nyt system mod netpirateri i USA. Ideen er, at hvis du henter eller deler ulovligt indhold, så får du enten sat hastigheden på din netforbindelse ned eller bliver tvangsmæssigt udsat for 'undervisning', når du er på nettet. Det er kunderne i USA, der rammes af det nye system, som ifølge kritikere alene er lavet for at tækkes de største IT- og medievirksomheder i verden - og til stor gene for netbrugerne.

Samsungs tablet, der gerne vil være mobil
IT-journalisten Jørgen Rudbeck har som en af de første haft fingrene dybere nede i Samsungs nye otte tommers tablet/mobil/note. Læs hele hans vurdering af den store tablet, der så gerne vil være en mobil, på hjemmesiden Lyd & Billede.

Video: Her er Google nye IT-briller
Joshua Topolsky fra The Verge har besøgt Google og fået en eksklusiv prøve på fremtidens IT-briller, Google Glass. Se videoen fra hans besøg herunder og læs hele artiklen på The Verge.

</p><p><i><b>Video: Sådan er verdens hurtigste mobil</b></i><br /><a target="_blank" href="https://twitter.com/johngdk">John G. Pedersen</a> fra <a target="_blank" href="http://www.mobilsiden.dk/">Mobilsiden.dk</a> besøger vanen tro den store <a target="_blank" href="http://www.mobileworldcongress.com/">mobilmesse</a> i Barcelona. Og han er begejstret for kinesiske <a target="_blank" href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/mobil/article1926048.ece">Huawei Ascend P2</a>, der er et bud på verdens p.t. hurtigste mobil. Se hans videoindslag herunder - <a target="_blank" href="http://www.mobilsiden.dk/web-tv/huawei-ascend-p2-er-bedre-end-alle-andre-og-iphone-og-samsung,lid.26101/?utm_source=feedburner&amp;utm_medium=feed&amp;utm_campaign=Feed%3A+MobilsidendkNyhedsoversigt+%28Mobilsiden.dk+%7C+Nyhedsoversigt%29">og læs hele hans artikel</a>.</p><p><object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aVdUL6qoKLw?version=3&amp;hl=da_DK" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/aVdUL6qoKLw?version=3&amp;hl=da_DK" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" /></object></p><p><b>APPLE:</b></p><a id="_25d4d040-5905-44f1-b7a0-4c822db7aa68" href="https://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/teknologi/article4840515.ece">Apple: Sælg iPhones - eller bliv fyret</a><br /><br />

1 af 2 ...og så meget får du for lidt under 3.000 kroner, hvis du vælger en Lumia 720. (PR-foto)
2 af 2 Så meget Nokia-telefon får du for godt 1.500 kroner. (PR-foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere