Mobiltelefonen har fået vokseværk

Mobilmessen i Barcelona har allerede sat sine første 'teknik-fingeraftryk' på næste uge

TechNyt fra ekstrabladet.dk giver - tre gange i døgnet - opdateringer om de seneste IT- og gadgetnyheder i både Danmark og resten af verden.
TechNyt fra ekstrabladet.dk giver - tre gange i døgnet - opdateringer om de seneste IT- og gadgetnyheder i både Danmark og resten af verden.

Telefoner med vokseværk
Mobilmessen i Barcelona er netop gået i gang. Og både Samsung og kinesiske Huawei fulgte søndag trop på trenden med forvoksede telefoner, da de præsenterede nyheder. Størst display har Samsungs Galaxy Note 8 - otte tommer! Og kineserne sætter turbo under 'motorhjelmen' med - hvad de selv kalder - verdens hurtigste mobiltelefon.

Test: Sony får fem stjerner
Den vandafvisende Xperia-serie fra Sony får snart en 'storebror', Xperia Z. Telefonen er fremragende og får - sammen med Sony - fem fuldfede stjerner i testen på ekstrabladet.dk.

Browser-firma vil lave operativsystem
Firmaet bag Firefox-browseren, Mozilla, vil nu lave operativsystemer til mobiltelefoner. Søndag præsenterede de visionerne med støtte fra nogle af Europas største teleoperatører.

Samsung bygger 'Apple TV'
Nyt mediecenter fra Samsung skal kæmpe med Apple TV - og det kan både mere og mindre end 'æbleskroget'.

Nu styrer telefonen dit lys
Magasinet Wired har testet et sæt LED-pærer, der - via WiFi - styres med en iPhone. De er kostbare, men konceptet er interessant. Fremtiden er lig med IT i alt!

Videoblog fra mobilmesse
Det danske IT-site, Mobilsiden.dk, er på plads i Barcelona og blogger løbende med videoer om de mest interessante nyheder fra messehallerne.

APPLE:

Se også: Apple: Sælg iPhones - eller bliv fyret

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere