Nu kan du tjekke Instagram på nettet

Den populære billedtjeneste gør det nu muligt at se og kommentere på dine venners fotos uden at du skal hive mobilen op af lommen

Instagram vokser sig sørre og større, og nu kan du tjekkes fotostrømmen direkte i din webbrowser. (Foto: Instagram)
Instagram vokser sig sørre og større, og nu kan du tjekkes fotostrømmen direkte i din webbrowser. (Foto: Instagram)

Du behøver ikke længere at bruge in smartphone for at tjekke vennernes fotos fra Instagram. Billedtjenesten har netop annonceret en web-udgave, hvor du kan se strømmen af retro-fotos direkte i din webbrowser på din computer eller tablet.

I december sidste år gjorde Instagram det muligt at tjekke din egen brugerprofil på nettet, men nu får du det fulde overblik, ikke blot over dine egne Instagram-fotos, men også dine venners.

Det er dog stadigvæk ikke muligt at uploade fotos til Instagram fra din webbrowser. Her skal du stadigvæ bruge en app på din smartphone.

LÆS OGSÅ:Canon lancerer Instagram-kamera

- Vi gør det ikkee muligt at uploade franettet da Instagram handler om at dele fotos når du er på farten, siger Kevin Systrom, direktør og drundlægger af Instagram, i et indlæg på firmaets officielle blog. ’Instagram på nettet fokuserer i stedet på at levere en hurtig, enkel og behagelig oplevelse.

Instagram findes som app til iPhone og Android, og er en af nettets hurtigst voksende sociale netværk. Tjenesten blev købt af Facebook i april sidste år for en milliard dollars, men opererer stadigvæk som et selvstændigt firma.

LÆS OGSÅ:Her er verdens mest fotograferede steder på Instagram

Instagram kom i store problemer sidste år, da tjenesten i december annoncerede en ny privatlivs-politik og servicevilkår, der skulle give annoncører mere fleksibilitet til at bruge brugernes billeder, brugernavne og udseende i annoncer.

Det generede en overflod af klager, og Instagram trak hurtigt i land.

Bruger du Instagram

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere