Nu kommer Samsungs nye tv-design

Ved årets første, store elektronikmesse, CES 2013 i Las Vegas, vil Samsung løfte sløret for et tv, som angiveligt kommer med helt nyskabende form og design

Her er, hvad Samsung indtil videre har afsløret om sit nyeste tv. Resten får vi i næste uge. (PR-foto)
Her er, hvad Samsung indtil videre har afsløret om sit nyeste tv. Resten får vi i næste uge. (PR-foto)

Det er Samsung selv, som på firmaets egen, koreansksprogede blog teaser den kommende tv-lancering med et billede af et opretstående fladskærms-tv, der vises på en baggrund af sne og kulde, så langt øjet rækker.

Et gæt kan være, at billedet skal antyde, at tv’et er gennemsigtigt. Billedteksten under billedet kan oversættes til 'en sand innovation af tv-design er på vej med en aldrig-før-set tv-form og et tidløst galleri-design.'

Læs også: Nu kommer de første 4K-film

Samtidig har Samsung lagt en video på firmaets YouTube-kanal, der viser en masse tv – både gamle CRT-fjernsyn og moderne HD-fladskærme – som stikker af hjemmefra for at drage til CES i Las Vegas, hvor de vil se Samsungs nye tv.

I videoen kaldes det nye tv for 'ulig noget, verden nogensinde har set', men i bogstaveligste forstand løftes sløret ikke for det nye produkt.

Læs også: HBO Nordic giver sig efter kritik

Vi kommer altså til at vente indtil næste uge med at se Samsungs nye design, men nu har de da i mindste pirret vores nysgerrighed….

0 kommentarer
Vis kommentarer