Så skal der betales for YouTube

YouTube på vej med abonnementskanaler, hvor der skal betales ved kasse 1 for at få adgang

Nu er det snart slut med at se de fede videoer på yourube uden at hive kreditkortet op af lommen. (Screendump fra YouTube)
Nu er det snart slut med at se de fede videoer på yourube uden at hive kreditkortet op af lommen. (Screendump fra YouTube)

Du betaler for Netflix og Spotify, og snart kan du også blive bedt om at finde kreditkortet frem hvis du vil have adgang til det bedste indhold på YouTube.

Flere amerikanske medier rapporterer, at internettjenesten, der ejes af Google, gør klar til at lancere abonnementskanaler med udvalgte partnere, der får mulighed for at kræve et månedligt gebyr.

Se også: Skål dig til nye Facebook-venner!

Skal vi tro rygtehistorierne, så vil der til at starte med være tale om en 20-30 betalingskanaler, hvor der skal betales et månedligt abonnementsgebyr og det forventes at priserne starter ved to dollars, svarende til cirka 12-15 danske kroner.

Langt størstedelen af indholdet på YouTube vil dog stadigvæk være gratis, men muligheden for at kræve betaling gør det muligt at producere videoindhold, der måske ikke altid er så poplært hos annoncørerne.

Se også: Badejern laver viral gymnastik

Google afholdte i sidste uge en event i New York, hvor internetgiganten gjorde det klart, at traditionelt tv er på vej i graven, og at YouTube og lignende tjenester er fremtiden med kanaler med millionvis af seere.

Kunne du finde på at betale for indhold på YouTube? Skriv din kommentar herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere