En dock til både Apple og Android

S1 og S2 er dockinghøjttalere fra Idapt, som vil docke mobile enheder fra Apple og Android. Men de behøver din hjælp.

Idapt S1 og S2 kan blive verdens første dockinghøjttaler til både Apple- og Android-baserede smartphones og tablets. Desuden kan der streames trådløst til højttaleren via Bluetooth.

Dockingsystemet har nemlig udskiftelige plugs til din mobilenhed. Det betyder, at uanset om du har en Android-, Blackberry- eller Windows-mobil eller en iPod 3,4 eller 5, så kan du docke netop din telefon. Tablets kan faktisk også dockes, vertikalt som horisontalt.

Læs også: Boston med Airplay

Idapt S1 har docking til ét produkt, mens S2 har to dockingstik og kan dermed docke og lade to produkter samtidig.

Det er lidt uklart, men det virker som om dockingstikket kun lader enhederne, mens al lyd streames via bluetooth. Dette gør højttalerne fremtidssikrede i fald nogen specifikationer, med tanke på lydoverførsel gennem iPod-stikket, ændres. Bluetooth kan aldrig give helt perfekt lydkvalitet, men det er ikke sikkert, man vil mærke det ved en bordhøjttaler som denne. Det er trods alt ikke ægte hi-fi, uanset hvad reklamen måtte sige.

Dockingstikket lader med 1 ampere. Desuden findes en USB-indgang, som lader dobbelt så hurtigt, 2,1 ampere, hvis du har brug for hurtig opladning af smartphonen eller tabletten.

Læs også: Windows Phone 7.8 kommer på onsdag

Den dårlige nyhed er, at produktet ikke findes endnu, men producenten har satset på såkaldt crowdfunding, eller folkefinansiering, via Kickstarter. I praksis betyder det, at man forhåndsbestiller produktet, da med en god rabat i forhold til dem, der køber produktet efter, at det er blevet realiseret. Idapt skal op på 70.000 dollar i løbet af de næste 22 dage for at projektet skal blive til noget. Det indebærer ingen risiko for de af os, som skulle ønske at finansiere dette, hvis målet ikke nås, og projektet bliver lagt på is. Så får man pengene tilbage. Kickstarter er et veletableret og velprøvet projekt, som stadig bliver mere populært.

For øjeblikket har projektet fået 2.452 dollar ind, med 22 dage igen til at nå sit mål på 70.000 dollar. Læs mere om projektet og dockinghøjttalerne S1 og S2 på Kickstarters hjemmeside.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen