Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Gør din Android-telefon til en Apple-klon

Du kan få det bedste af begge verdener ved at få de smarte funktioner fra iOs til at køre på din Android-telefon

Du kan få det bedste af begge verdener ved at rigge din Android-telefon til med de bedste funktioner fra iPhone. (Foto: AP Photo/Ahn Young-joon)
Du kan få det bedste af begge verdener ved at rigge din Android-telefon til med de bedste funktioner fra iPhone. (Foto: AP Photo/Ahn Young-joon)

Det er ikke nødvendigt at vælge imellem de smarte funktioner i iPhonens iOs-system og en Android-telefon med for eksempel større skærm eller lavere pris, skriver Computerworld.dk.

Det kan nemlig lade sig gøre at få en stor del af de funktioner, der har gjort iPhonen populær, til at køre i Android.

Hjemmesiden har lavet en guide til at få din Android-telefon til at opføre sig som en iPhone og lege pænt med dine eventuelle andre Apple-produkter.

Se også: Fender-guitar til din iPad

Læs din iCloud e-mail
Selv om Apple forsøger at holde iCloud'en forbeholdt sine egne produkter, så kan man godt komme indenfor i skyen fra sin email i Android.

Vil du tjekke din iCloud e-mail skal du bare logge på via din iCloud-kontos me.com-adresse i stedet for din icloud.com-adresse.

Den indkommende server er mail.me.com og den udgående server er smtp.me.com. SSL skal være slået til, skriver Computerworld.com.

Se også: Apple stopper patentkrig mod telefonkæmpe

Kom på iTunes
Hvis du har det meste af din musik på iTunes, kan du også få adgang til det via din Android-telefon.

Her kan du bruge den gratis DoubleTwist Player, som synkroniserer musik, videoer og billeder. Den kan også overføre disse ting fra iOS-enheder til Android.

Computerworld.com anbefaler, at man for yderligere 49,79 kroner køber tilføjelsen AirSync, som gør det muligt også at synkronisere dine iOs- og Android-enheder via Wi-Fi.

Få flere tips til, hvordan du pimper din Android-telefon som en iPhone her

Find din mistede telefon
Hvor er min telefon - HVOR ER MIN TELEFON?!

En af iPhonens mest nyttige funktioner er 'Find min iPhone'. Med denne funktion kan du sætte en alarm i gang så du kan høre, hvor telefonen er, finde den på et kort, sende en besked til din enhed, låse den eller slette alle data på den.

Denne iCloud-funktion fungerer ikke på Android, men der er lignende tjenester. En af dem er 'Lookout', der ligesom iPhones funktion gør det muligt at finde sin mistede Android-telefon på et kort, låse den og slette indhold fra en ekstern browser.

Sørg for at indstille din enhed, så tyven ikke bare kan slå funktionen fra, ved at bruge skærmlås på din telefon, anbefaler Computerworld.com.

Læs hele guiden på Computerworld.com

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen