Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Alt om iPad Mini - det kan den

Ikke uventet lancerede Apple her til aften iPad mini med mindre skærm. Men de opdaterede samtidig den større iPad med hurtigere processor og grafikydelse

Der er mange nye og forbedrede ting ved iPad Mini.
Der er mange nye og forbedrede ting ved iPad Mini.

GENSE: Senere tirsdag kan du se tv-indslaget igen

Den fjerde iPad har en helt ny A6X-processor, som er dobbelt så hurtig som den A6-chip, der sidder i forgængeren. Grafikydelsen er også forbedret, og frontkameraet – det såkaldte Facetime-kamera – er nu på 720p HD. 4G/LTE kan bruges i flere lande, og sågar Wi-Fi-forbindelsen er blevet dobbelt så hurtigt.

'iPad 4' har derudover samme Lightning-stik som iPhone 5, og derfor kommer der også nye adaptere til HDMI, VGA, USB og SD-kort. Den nye iPad kommer i sort og hvid i størrelserne 16, 32 og 64 GB med eller uden 3G/4G. Skærmen er den samme retina-skærm som i iPad 3.

Læs også: Doktoren udskriver piller

Den ventede iPad mini har 7,9 skærm med en opløsning på 1024 x 768 pixels. Den må klare sig med den noget langsommere A5-chip, som også var at finde i iPhone 4S og iPad 2.

Til gengæld har den samme 720p Facetime frontkamera som iPad 4, og den kommer også med 4G/LTE samt i version udelukkende med Wi-Fi. Kabinettet er i aluminium, og tablet-computeren er 7,2 mm tynd, vejer 308 gram og fås i sort eller aluminium-farve.

Pris og tilgængelighed
Både iPad mini og iPad 4 vil kunne forudbestilles allerede fra på fredag den 26. oktober og kommer i butikkerne den 2. november.

Læs også: Google lancerer billig bærbar

iPad mini koster fra 2.599 kroner for 16 GB-udgaven kun med Wi-Fi, mens den dyreste model med Wi-Fi, 3G/4G og 64 GB lagerplads koster 4.999 kroner.

Fjerde generation iPad’en koster 3.999 kroner for den mindste model med 16 GB lager og udelukkende Wi-Fi, mens topmodellen med 64 GB lager samt 3G/4G kan købes for 6.399 kroner.

ALT OM:

iPad Mini
Den Nye Ipad - version 4
Den nye iMac

Den nye Mac Book Pro 13 tommers Retina-model
Den nye Mac Mini

GENSE: Senere tirsdag kan du se tv-indslaget igen

1 af 2 Sådan ser den lille ny iPad ud. (PR-foto)
2 af 2 Der er mange nye og forbedrede ting ved iPad Mini.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen