Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Burmester står bag Porsches nye lyd

Bilikonet Porsche 911 kan nu leveres med heftigt anlæg fra Burmester. Med 821 watt og subwoofer i instrumentbrættet

Den nye 911-model (991) hævdes at være Porsches bedste hidtil. Den ikoniske sportsvogn, som har eksisteret siden 1963, har været drengedrømmen for mange generationer.

Bilen, som er gået fra at være en enkel sportsvogn til luksusbil, må selvfølgelig have et stereoanlæg, som passer i stilen.

Læs også: AirPlay-højttaler fra Pure

Porsche har allerede et samarbejde med Burmester, som har resulteret i ekstremt vellydende anlæg i Panamera og Cayenne, og nu er det altså også endelig tilgængelig i den seneste version af 911.

Burmester-anlægget kan leveres i alle udgaver af 911, også cabriolet-versionen, og består af en omfattende højttalerpakke med 12 enheder drevet af tilsammen 821 watt forstærkereffekt.

Burmester har skræddersyet anlægget, som må bestilles som en del af ekstraudstyret i 911, og har valgt et par usædvanlige løsninger. Foruden den sædvanlige placering af højttalere i dørene, er der også monteret højttalere på toppen af instrumentbrættet.

Subwooferen er integreret i instrumentbrættet og bruger rummet bag torpedovæggen som basreflekskammer, hvilket skal give virkelig dyb bas i kabinen.

Læs også: Tre nye fra AKG

Anlægget er optimeret til 911 med tilpasset akustik, som skal kompensere for støj og motorlarm, således at ingen toner drukner i brummen fra boksersekseren eller vindstøj.

I hjemlandet Tyskland koster Burmester-anlægget 3.500 Euro ekstra, når man bestiller sin 911 – uanset version.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen