Netflix kommer til Danmark

Inden årets udgang kan danske brugere streame tusindvis af film og tv-serier hjem i stuen via den populære, amerikanske tjeneste, Netflix

Den abonnementsbaserede streamingtjeneste, Netflix, kommer snart til Danmark. I udlandet har Netflix over 27 millioner brugere. (Foto: Netflix)
Den abonnementsbaserede streamingtjeneste, Netflix, kommer snart til Danmark. I udlandet har Netflix over 27 millioner brugere. (Foto: Netflix)

Danmark bliver et af de første lande i Europa, der får mulighed for at streame tv-serier og film fra den streamingtjenesten Netflix. Det skriver firmaet i en netop udsendt pressemeddelelse.

Netflix tilbyder ubegrænset streaming af film og tv-serier via internettet for et fast, lavt beløb om måneden, og det har gjort tjenesten umådeligt populær i USA, hvor man gik i gang helt tilbage i 2007.

Sidenhen har Netflix bredt sig til Canada, Storbritannien og Irland, og nu kommer tjenesten altså også til Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det sker inden udgangen af 2012, lover firmaet.

LÆS OGSÅ:Nu dør dvd- og Blu-ray-skiverne

Pris og udvalg ukendt
Netflix har pt. over 27 millioner brugere, og i USA er det næsten umuligt at købe et stykke forbrugerelektronik, der ikke kommer med indbygget adgang til Netflix. Her koster tjenesten blot otte dollars om måneden (svarende til cirka 50 danske kroner, red.)

Tjenesten er også blevet populær i mange lande udenfor USA og Canada, og brugere verden over har lært at snyde den indbyggede landebegrænsning, så der kan streames løs til eksempelvis Danmark.

Det er endnu uvist, hvad Netflix kommer til at koste i Danmark, og tjenesten fortæller heller intet om, hvor stort udvalget bliver. I pressemeddelelsen lover Netflix dog, at du vil kunne se ’en lang række lokale og internationale tv-serier og film,’ og mange af dem endda i HD-kvalitet.

Danske brugere kan kan tilmelde sig på www.netflix.dk for at modtage en e-mail, så snart tjenesten lanceres i Danmark.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen