Microsofts tablet en rigtig dårlig ide

Acer er langt fra begejstrede for, at Microsoft lancerer sine egen tablet-computer – destruktivt for hele pc-industrien, lyder anklangen

Når Windows 8 udkommer den 26. oktober, så lancerer Microsoft også samtidig sin egen tablet-computer; Surface. Men det er en rigtig dårlig ide, lyder det fra Acer, en af verdens største pc-producenter.

- På den ene side er Microsofts vores partner, men på den anden side, så betyder Microsofts beslutning, at de ikke bare konkurrer med os, men med alle pc-producenter,” lyder der fra Henry Wang, Talsmand for Acer.

Man bør ikke konkurrere med sine kunder, lyder det fra Apple, der mener at ’Microsofts lancering af sine egne produkter er negativt for hele computerindustrien.’

LÆS OGSÅ:YouTube forsvinder fra iPad og iPhone

Ingen vidste noget
Tilbage i juni afslørede Microsoft sine egne tablets under navnet Surface. Den første model forventes lanceres i USA til oktober, mens den anden rammer butikshylderne lige omkring årsskiftet.

Surface blev udviklet som et superhemmeligt projekt hos Microsoft og kun firmaets ledelse og få udvalgte medarbejdere vidste noget om maskinerne.

Det forlyder at Microsofts traditionelle pc-partnere først blev orienteret om Surface kort før afsløringen, og Acer har sidenhen været yderst kritisk overfor Microsofts beslutning.

Det er endnu uvist om Microsoft Surface lanceres i Danmark.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen