Rejsebureau guider Mac-brugere til dyrere hoteller

Et online rejsebureau guider Mac-brugere til dyrere hoteller end dem, som pc-brugere ser

Orbitz mener at vide, at Mac-brugere bruger flere penge på hoteller, så nu får disse personer tilbudt dyrere hoteller end pc-brugere.
Orbitz mener at vide, at Mac-brugere bruger flere penge på hoteller, så nu får disse personer tilbudt dyrere hoteller end pc-brugere.

Rejsebureauet Orbitz Worldwide har fundet ud af, at personer, som bruger Apples Mac-computere angiveligt bruger 30 procent mere per nat på hoteller end personer, der bruger pc.

Læs også:

Se også: Apple sætter priserne op: Så dyr bliver din næste Mac

Derfor er rejseagenten begyndt at foreslå Mac-brugere andre og i flere tilfælde dyrere hoteller end dem pc-brugere foreslås. Det skriver Wall Street Journal ifølge Reuters/Huffingtonpost.com.

Ifølge artiklen er Mac-brugere 40 procent mere tilbøjelige til at booke værelse på et fire- eller fem-stjernet hotel end pc-brugere, og når Mac- og pc-brugere bor på det samme hotel, har Mac-brugere en tendens til at bo på dyrere værelser.

Læs også:

Se også: Apple skuffede: Ingen iPhone før til efteråret

Orbitz forsikrer, at de ikke viser de samme værelser til forskellige priser til forskellige brugere, men blot eksperimenterer med at vise forskellige hoteller til de to grupper. Det er også stadig muligt at rangere søgningen efter 'stigende pris', hvis du går efter det billigste værelse.

Orbitz ejer blandt andet CheapTickets, ebookers, HotelClub and RatesToGo.


Følg os på Facebook

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen