Din Windows 8-bærbar får touch-skærm

Når du til efteråret går på indkøb efter en bærbar med Windows 8, så er der en chance for at du ender med en model med berøringsfølsom skærm

Intels bud på en bærbar med Windows 8 inkluderer berøringsfølsom skærm (Foto: ztop.com.br)
Intels bud på en bærbar med Windows 8 inkluderer berøringsfølsom skærm (Foto: ztop.com.br)

Alt tyder på at Windows 8 bliver færdigt til efteråret, og operativsystemet bliver det første fra Microsoft, der er optimeret til brug med berøringsfølsomme skærme.

Det er ikke gået forbi chipgiganten Intel, der leverer meget af indmaden i vores computere. Firmaet har præsenteret sit bud på, hvordan en bærbar computer med Windows 8 bør skrues sammen.

Den er selvfølgelig tynd og let, og har lang batterilevetid, men kommer også med berøringsfølsom skærm, så du kan betjene Windows 8 via fingerkommandoer eller ved at bruge mus og tastatur som du plejer.

LÆS OGSÅ:Windows 8 kan ikke afspille dvd'er

Bliver endnu bedre i 2013
Maskinen er udstyret med Intels nyeste udgave af Core-processoren, kendt under navnet Ivy Bridge. Du får længere batterilevetid og højere ydelse, men rigtig sjovt bliver det først i 2013. Her kommer chipgiganten med en helt ny generation af processorer, der angiveligt vil give dig 10 timers brug på en fuld opladning og 10 dages standby-tilstand, hvor computeren stadigvæk henter data som e-mails og Facebook-opdateringer i baggrunden.

Windows 8 kan pt. downloades i en betaudgave, som du kan prøve på din egen maskine, mens den færdige version forventes lanceret til oktober.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen