Download Windows 8 senere i dag

Microsoft lancerer i dag en offentlig betaudgave af det kommende Windows 8, så du kan hente og installere det på din egen computer

Microsoft har haft et par hårde år, og produkter som Apples iPhone og iPad og Googles Android-platform har nappet rampelyset fra den traditionelle Windows-computer.

Nu prøver Microsoft at komme med et stort comeback med Windows 8; et operativsystem med en helt ny brugeroplevelse, der er optimeret til brug med berøringsfølsomme skærme.

Senere i dag lancerer softwaregiganten en åben betaversion, eller testudgave, af det kommende operativsystem. Det sker ved en event på Mobile World Congress i Barcelona, og ideen er, at få input og reaktioner fra folk verden over, så Windows 8 kan blive ordentligt finpudset inden den forventede lancering til september eller oktober.

LÆS OGSÅ:Windows 8 er helt anderledes

Imperiet slår tilbage
Microsoft håber, at Windows 8 vil genoplive pc-markedet, og at man samtidig kan stjæle store markedsandele fra iPad og populære Android-tablets som Samsungs serie af Galaxy Tab-enheder. Der sker også spændende ting i branchen, eksempelvis med hybrid-computere som den kommende Lenovo IdeaPad YOGA.

Lanceringen af Windows 8 Consumer Preview, som Microsoft kalder betaversionen, finder sted fra klokken 15.00 til 17.00, og det forventes at du kort derefter vil kunne hente operativsystemet fra Microsoft servere og installere det på din computer.

Det anbefales dog at man har habile nørdegenskaber og en god portion is i maven, for betasoftware er ofte fuldt med fejl og mangler, og kan få din computer på afveje.

0 kommentarer
Vis kommentarer