Prøv Windows 8 den 29. februar

Microsoft giver et smugkig på Windows 8 i slutningen af måneden, og lader dig downloade betaudgave af det kommende operativsystem

Wondws 8 kommer med en helt ny brugeroplevelse, og du kan prøve kræfter med operativsystemet fra den 29. februar. (Foto: Microsoft)
Wondws 8 kommer med en helt ny brugeroplevelse, og du kan prøve kræfter med operativsystemet fra den 29. februar. (Foto: Microsoft)

Microsoft har igennem længere tid lovet en offentlig beta af Windows 8, og nu bekræfter softwaregiganten, at man er klar til at give et smugkig på operativsystemet den 29. februar.

Det sker via en presse-event i Barcelona i forbindelse med Mobile World Congress, og forventningen er, at du i sidst på dagen vil være i stand til at downloade Windows 8 fra Microsofts servere og prøve det få din egen computer.

LÆS OGSÅ:Windows 8 kan fikses på fem minutter

Lavet til berøringsfølsomme skærme
Den offentlige betatest skal bruges til at identificere fejl og uhensigtsmæssigheder og forbedre operativsystemet inden den endelig lancering, der forventes i løbet af efteråret.

Windows 8 er det første operativsystem fra Microsoft, der er optimeret fingerkommandoer på berøringsfølsomme skærme, og Microsoft håber, at det bliver en succes både på traditionelle og tablet-computere.

Lenovo har allerede en interessant hybrid-maskine klar, og venter sådan set bare på, at operativsystemet bliver færdig. Læs mere om Lenovo IdeaPad Yoga her!

0 kommentarer
Vis kommentarer