Danske charmetrolde storhitter på Youtube

På 25 timer har knap 400.000 klikket på en video med en flok musikalske danske drenge, der charmerer sig ind på en kvinde på Chatroulette

Diana kunne ikke stå for det, da en en flok charmerende fyre dukkede op på Chatroulette og begyndte at spille en kærlighedssang. (Foto fra Youtube)
Diana kunne ikke stå for det, da en en flok charmerende fyre dukkede op på Chatroulette og begyndte at spille en kærlighedssang. (Foto fra Youtube)

Det er kun godt et døgn siden, at en flok ukendte mænd dukkede op på Youtube i en video fra den anonyme chatside Chatroulette, hvor de med en veltilrettelagt kærlighedssang charmerer sig ind på en intetanende kvinde.

Alligevel nærmer videoen sig allerede 400.000 visninger, og en Google-søgning på 'Chatroulette Love Song' giver over 10.000 hits, hvilket er en meget god indikater på, at videoen har spredt sig rundt på internettet som en steppebrand.

Bag den charmerende video står to ukendte århusianere.

- Idéen kom for tre måneder siden, mens jeg skrev speciale om virale videoer på Medievidenskab. Så satte jeg mig sammen med min kammerat Jeppe Vejs og skrev sangen og udtænkte koreografien, fortæller 28-årige Rune Iversen til ekstrabladet.dk.

SE VIDEOEN HER!

Måtte tages om
Forrige lørdag havde de to herrer så indkaldt venner og bekendte, og efter en tur i øveren gik de på Chatroulette for at lave en 'lille, sød online-kærlighedshistorie,' som Rune Iversen beskriver det.

- Det var ikke altid, at vi nåede at komme i gang med sangen, og vi skulle prøve nogle gange, før den var god nok.

Efterfølgende har Rune Iversen og Jeppe Vejs justeret lidt på lyden, men de forsikrer, at det er det eneste 'snyd,' der findes i videoen. Resten er ægte kærlighed fra en flok danskere til en tilfældig kvinde på Chatroulette.

Hvad med Diana?
Hvad der efterfølgende skete med Diana, som blev den heldige modtager af kærligheden, vil Rune Iversen dog ikke ud med.

- Vi chattede selvfølgelig lidt med hende, men der skete ikke umiddelbart det helt vilde. Men generelt holder vi kortene tæt ind til kroppen, hvad dét angår, men der bliver snart lagt nogle 'behind the scenes'-optagelser på Youtube, fortæller han.

Hverken Rune Iversen eller Jeppe Vejs optræder selv i videoen, hvor hovedrollen 'spilles' af kammeraten Mads.

Rune Iversen fik i øvrigt et 10-tal for sit speciale på Medievidenskab, og med indtil videre næsten 400.000 klik på Youtube oven i hatten, må han jo vide et eller andet om virale videoer.

SE VIDEOEN HER!

1 af 2 Århusianerne Jeppe Vejs (t.v.) og Rune Iversen har udtænkt idéen om en sød, lille online-kærlighedshistorie. (Privatfoto)
2 af 2 Diana kunne ikke stå for det, da en en flok charmerende fyre dukkede op på Chatroulette og begyndte at spille en kærlighedssang. (Foto fra Youtube)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen