Apples App Store til Mac er åbnet

Apple har åbnet dørene for sin Mac App Store, som gør det lettere at downloade og installere programmer på din Mac

Du kender konceptet fra din smartphone, som indeholder en onlinebutik, der sælger applikationer, som med et enkelt klik er købt og installeret.

På iPhones, iPods og iPads kendes det som App Store, og det koncept har Apple nu overført til sine computere under navnet Mac App Store.

Det betyder, at det nu er blevet endnu lettere at finde, downloade og installere programmer på din Mac-computer - og dermed også lettere at bruge penge.

Det hele fungerer nøjagtig som i den velkendte App Store: Du kan gennemse Mac-programmer efter kategori som spil, produktivitet, musik og lignende eller søge efter noget bestemt. Du kan bladre gennem skærmbilleder, og du kan læse beskrivelser fra udviklerne og brugeranmeldelser, før du betaler og installerer. Betalingen foregår igennem din iTunes-konto. Efterfølgende holder Mac App Store også øje med, når der opdateringer til dine downloadede programmer.

Der findes lige nu 1000 applikationer i butikken. Du får adgang ved at softwareopdatere din Mac-computer med Mac OS X Snow Leopard.

Du kan læse mere om Mac App Store på Apples hjemmeside.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen