Steve Jobs taler ud om iPhone 4 og sex

Apple-direktøren åbner for godteposten og afslører blandt andet, at firmaet arbejdede på en tablet-computer længe før iPhone

Apple arbejdede på en iPad-lignende tablet lang tid før iPhone kom til verden. Det afslørede firmaets direktør, Steve Jobs, forleden. (Foto fra videointerview på Allthingsd.com)
Apple arbejdede på en iPad-lignende tablet lang tid før iPhone kom til verden. Det afslørede firmaets direktør, Steve Jobs, forleden. (Foto fra videointerview på Allthingsd.com)

Det er efterhånden sjældent at Apples øverste chef, Steve Jobs, stiller op til længere interviews, men forleden gjorde manden en undtagelse og deltog i et interview under All Things Digital Conferencen i Californien.

Her fortalte Steve Jobs bl.a., at han rent faktisk arbejdede på en berøringsfølsom computer lang tid før iPhone.

- Min gud, sagde jeg. Dette kan laves til en fantastisk mobil ... Så vi droppede tablet-computeren og byggede iPhone.

Folk stemmer imod Flash ved at købe iPad
Apple fik som bekendt tid til at lave tablet-computeren færdig og lancerede iPad tilbage i januar. Firmaet har nu solgt over to millioner eksemplarer, og Steve Jobs sagde, at produkter som iPad over tid vil blive mere populære end traditionelle computere.

Successen med iPad tager Steve Jobs også som et signal, at det var rigtigt ikke at understøtte Flash. Han sammenligner det med, da Apple valgte at droppe parallele og serielle porte og floppy-drevet til fordel for USB.

- Når vi gør sådan noget, så kalder folk os nogen gange for skøre, siger Jobs og tilføjer:

- Folk lader til at kunne lide iPad. Vi sælger en hvert tredje sekund siden lancering.

Mit sexliv er rimelig godt
Om konkurrencen med Google, siger Steve Jobs:

- De valgte at konkurrere med os.

Spurgt om forholdet med Googles direktør, Eric Schmidt, siger Jobs:

- Mit sexliv er rimelig godt. Hvordan er dit?

Steve Jobs sagde også, at der ikke var hold i rygterne om, at han ville fjerne Google eller Google Maps fra iPhone og eksempelvis erstatte dem med Microsofts Bing.

- Bare fordi du konkurrer med nogen, betyder det ikke, at du er nødt til at være ubehøvlet.

Historien om prototypen er fantastisk
Selvfølgelig blev Steve Jobs også spurgt om den tabte iPhone-protype, der endte med at blive afsløret og fotograferet på Gizmodo.com.

- Der er en undersøgelse i gang, men jeg kan fortælle dig, hvad jeg ved. For at lave et produkt, er du nødt til at teste det. Du er nødt til at tage det med udenfor. En af vores medarbejdere havde en på sig. Det debatteres, om han efterlod den i en bar eller om den blev stjålet ud af hans taske. Personen, der fandt den, prøvede at sælge den,' fortæller Jobs.

- Denne historie er fantastisk. Den har tyveri, den har salg af tyvegods og pengeafpresning. Jeg er sikker på, at der også er noget sex derinde et sted ... Jeg ved ikke, hvordan det hele ender.

Det forventes at Steve Jobs officielt annoncerer den næste iPhone ved åbningstalen til Apples udviklermesse, WWDC, der løber af stablen fra den 7.-11. juni i San Francisco.

0 kommentarer
Vis kommentarer