Unge SMS'er under sex

10 procent af unge under 25 år vil svare tilbage, hvis de fik en SMS under en omgang hed elskov

10 procent af unge under 25 år ville svare på en SMS, mens de dyrkede sex. (Foto: Colourbox)
10 procent af unge under 25 år ville svare på en SMS, mens de dyrkede sex. (Foto: Colourbox)

Mobilen har for alvor sneget sig ind bag hjemmets fire vægge og videre ned under dynerne. En ny undersøgelse fra Retrevo viser, 10 procent under 25 år ville svare tilbage, hvis de fik en SMS, mens de dyrkede (åbenbart virkelig dårlig) sex.

Samtidig tjekker eller opdaterer hele 76 procent i samme aldersgruppe Facebook eller Twitter, når de er gået i seng og/eller når de står op. Vågner de midt om natten, skal 19 procent lige se, om der er sket noget nyt.

Tallene ændrer sig en smule, når vi snakker folk over 25 år. Her ville kun 6 procent svare på SMS under sex, mens 48 procent tjekker eller opdaterer Facebook eller Twitter i sengen.

SMS'er på tønden
Også under en omgang bummelum på toilettet er unge flittigt skrivende. Her ville 24 procent svare, hvis en SMS tikkede ind. Procenttallet falder til 12, for dem over 25.

- Sociale medier er integreret i vores liv. Det er derfor, folk tjekker en restaurant ud på 'Foursquare,' (applikation, hvor du kan give din vurdering til kende) før de sætter sig med deres venner. Så tager de et billede af deres mad, før de spiser den, og uploader det til Facebook," fortæller Manish Rathi, grundlægger af Retrevo, der sælger og anmelder forbrugerelektronik, til AdAge.com.

Facebook erstatter nyheder
Folk der tjekker de sociale netværk i sengen, opdaterer sig også på nyhedsfronten, inden de planter fødderne på soveværelsegulvet, og 16 procent bruger Facebook som primær nyhedskilde om morgenen.

- Det er, hvad de gerne vil vide. Det er lokalt, og det har bånd til deres omgangskreds. Vil det erstatte 'Good Morning America' (amerikansk 'Go'morgen Danmark')? Måske ikke, men måske vil det spille en lige så stor rolle, især hvad angår 'Breaking News,' siger Manish Rathi.

VIND EN iPAD MED EKSTRA BLADET! Gå ind på Elektronik & Spil på Facebook og tryk på 'Synes godt om'-knappen, så er du med i lodtrækningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer