Firefox suverænt mest brugte browser

Brugerne af ekstrabladet.dk foretrækker suverænt Firefox, når de skal surfe rundt på nettet. Se afstemningresultatet

Firefox er den mest populære browser blandt brugerne af ekstrabladet.dk.
Firefox er den mest populære browser blandt brugerne af ekstrabladet.dk.

Microsoft er nærmest enehersker, når det gælder internetbrowsere på det danske marked, hvor Internet Explorer sidder på 81 procent af markedet. Men når det kommer til brugerne af ekstrabladet.dk, er billedet et noget andet.

I går spurgte vi, hvilken browser, du bruger og næsten 2000 har indtil videre afgivet en stemme, og sejren går overlegent til Mozilla Firefox, som 65,1 procent af læserne bruger. På landsplan sidder Firefox på 11,7 procent af markedet.

- Firefox er min primære browser alene fordi, at den giver mig rigeligt med muligheder for at udvide og tilpasse, så den passer netop mig, begrunder nationen!-medlem Lars S. sit valg af browser.

Explorer nummer to
Explorer sikrer sig dog en sikker andenplads ved at være den foretrukne browser hos 17,9 procent af dem, der stemte. På de næste pladser følger Google Chrome (8,3%), Apples Safari (7,1%) og Opera (1,3%).

Anders S skriver kort og godt:

- Rigtige mænd bruger Opera. Opera 10 er samtlige browsere overlegen. Den eneste fordel, Firefox har, er det væld af 'add-ons', der findes. Og dem kan man sagtens blive forført af. Hvis man er billig.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere