Xbox-pirater smides af nettet

Microsoft har lukket for adgangen til Xbox Live på 600.000 konsoller, som er blevet haccket

Over 600.000 pirater får nu denne besked, når de prøver at forbinde deres Xbox 360 til Xbox Live. De er blevet bandlyst!
Over 600.000 pirater får nu denne besked, når de prøver at forbinde deres Xbox 360 til Xbox Live. De er blevet bandlyst!

Hvis du spiller piratkopierede spil på din Xbox 360, så er der en god chance for, at Microsoft allerede har hevet stikket ud til Xbox Live, så du ikke længere kan komme på nettet med din spillekonsol og spille med og mod andre.

Microsoft har igennem længere tid holdt øje med de omkring 20 millioner Xbox Live-brugere og noteret sig hvilke, der har hacket deres spillekonsol, så de kan spille piratkopierede spil. Her forleden faldt hammeren så, og Microsoft lukkede for adgangen til Xbox Live for alle dem, der spillet piratkopierede spil på Xbox 360. Det forlyder, at det har ramt over 600.000 abonnenter.

- Alle forbrugere ved, at pirateri er ulovligt, og hvis du modificerer din Xbox 360 til at spille piratkopierede skiver, så overtræder du brugsaftalen til Xbox Live, bryder garantien og bliver bandlyst fra Xbox Live, lyder det fra Microsoft.

Branchen vil uddø
Microsoft påpeger, at spilbranchen ikke kan overleve, hvis ikke kunderne betaler for ægte produkter og tjenester.

De bandlyste konsoller kan stadigvæk afspille både ægte og piratkopierede spil offline, men hvis du forsøger at forbinde til Xbox Live, så bliver du mødt af en fejlmeddelelse.

Bandlyst for evigt
Microsoft har tidligere meldt ud, at hvis først en maskine er bandlyst fra Xbox Live, så kan den ikke komme online igen. Køber du en brugt Xbox 360, så er det altså en god ide at tjekke, at den ikke er bandlyst.

Synes du det er i orden, at Microsoft bandlyser pirater fra Xbox Live? Vil branchen dø, hvis de ikke gør det? Har firmaet hevet stikket ud til din Xbox? Lad os høre fra dig i kommentarfeltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere