Stor Facebook-afsløring i morgen

Det sociale netværk har indkaldt til pressemøde i hovedkvarteret i Menlo Park i Californien – alt tyder på nyskabelser indenfor mobilområdet

Kom og se hvad vi bygger, skriver Facebook i sin invitation til pressemødet tirsdag. (Foto: Facebook)
Kom og se hvad vi bygger, skriver Facebook i sin invitation til pressemødet tirsdag. (Foto: Facebook)

Der er noget stort på vej fra Facebook. Det sociale netværk med over en milliard aktive brugere har indkaldt til pressemøde tirsdag morgen klokken 10.00 lokal tid i sit hovedkvarter i Menlo Park i Californien.

Det er uvist hvad pressemødet kommer til at handle om, for på invitationen skriver Facebook blot ’kom at se hvad vi bygger.’ Den amerikanske blogger, MG Siegler fra TechCrunch.com, skriver, at selvom han har jaget information i sit ellers fremragende kildenetværk, så har han kun været i stand til at finde frem til, at afsløringen er ’noget helt særligt’ og at det kommer til at omhandle noget indenfor ’mobil.’

LÆS OGSÅ:Nu bliver Netflix bedre

MG Siegler spekulerer, at Facebook kunne være på vej med en decideret Facebook-mobil, men afviser ideen om at det sociale netværk skulle have bygget en smartphone fra bunden. I stedet anser han det for sandsynligt, at en partner, såsom eksempelvis HTC, kunne levere hardwaren, og Facebook så udstyrer den med egen software.

Facebook har fornyelig skiftet fokus til mobile enheder, og har arbejdet intenst på at forbedre sine apps til smartphones og tablets, der tidligere var udsat for stor kritik fra brugene. Sidste år købte Facebook også den mobile foto-app, Instagram, for en milliard dollars. Det blev af analytikere anset som et forsøg på at få bedre fodfæste i det mobile univers.

Pressemødet i Facebooks hovedkvarter løber af stablen i morgen aften klokken 19.00 dansk tid.

Hvad tror du at Facebook afslører?

0 kommentarer
Vis kommentarer