13 geniale tricks til Google

Drej indhold, få guirlander, snevejr og svaret på alt! Og kryds Stillehavet i kajak med disse 13 hemmelige Google-tricks fra læserne af ekstrabladet.dk

Tip 2: Søg efter 'let it snow' og se fnug dale ned over din skærm. (Skærmbillede fra Google)
Tip 2: Søg efter 'let it snow' og se fnug dale ned over din skærm. (Skærmbillede fra Google)

Efter julens historie med ' Fem hemmelige Google-tricks' har læserne af ekstrabladet.dk og og brugerne af vores Facebook-side ikke holdt sig tilbage med yderligere tricks til Google, der kan få mundvigene til at vende opad.

Alle tricks er testet på Firefox 8.0.1 på en pc.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fem hemmelige Google-tricks

1. GI' EN OMGANG

Gå ind på Google.com, skriv 'do a barrel roll' i søgefeltet og se efterfølgende indholdet på din skærm dreje en omgang. For at få tricket til at virke, skal Google Instant være slået TIL. Det gør du ved at åbne 'Søgeindstillinger' i øverste højre hjørne. Under 'Google Direkte' skal du klikke ud for 'Brug Google Instant og få forudsigelser og resultater vises, mens du taster.'

2. SNEVEJR

Gå ind på Google.com og skriv 'let it snow' i søgefeltet og se efterfølgende indholdet på din skærm forsvinde bag et snevejr. Vask sneen væk ved at holde museknappen inde.
For at få tricket til at virke, skal Google Instant være slået TIL. Det gør du ved at åbne 'Søgeindstillinger' i øverste højre hjørne. Under 'Google Direkte' skal du klikke ud for 'Brug Google Instant og få forudsigelser og resultater vises, mens du taster'.

LÆS OGSÅ:

Se også: 16 smarte smutveje i iTunes

3. FIND CHUCK NORRIS

Gå ind på Google, skriv 'Find Chuck Norris' i søgefeltet og tryk på 'Jeg prøver lykken'. Så bliver du mødt af teksten: 'Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.'
For at få tricket til at virke, skal Google Instant være slået FRA. Det gør du ved at åbne 'Søgeindstillinger' i øverste højre hjørne. Under 'Google Direkte' skal du klikke ud for 'Brug ikke Google Direkte'.

4. JULEGUILANDER

Søg på 'christmas' og få en farverig guirlande indsat i toppen af skærmen, som får Gertrud Sands julepynt til at blegne.

LÆS OGSÅ:

Se også: 16 smarte smutveje i iTunes

5-7. SVARET PÅ ALT
Gå ind på Google og søg på 'answer to life the universe and everything'. Svaret er ... 42.
Du kan også søge på 'number of horns on a unicorn'. Svaret er ... 1.
Eller søg på 'once in a blue moon'. Svaret er ... 1.16699016 × 10-8 hertz

8. GENTAGELSE

Søg på recursion (dansk: Rekursiv - betegner noget, der refererer til sig selv) og Google spørger, om du mente ... recursion.

LÆS OGSÅ:

Se også: 15 fremragende tastatur-genveje til Mac

9-10. JETSKI OG KAJAK

Gå ind maps.google.com og søg på rutevejledning fra Tokyo, Japan til Beijing, Kina og tjek så punkt 45, hvor Google foreslår at du krydser Stillehavet på jetski. Og søger du efter rutevejledning fra Tokyo til New York foreslår Google, at du krydser Stillehavet i Kajak. God tur.

11-13. KVINDER I KØKKENET
På Translate.google.com skal du prøve at oversætte følgende sætning fra dansk til engelsk: 'Mænd er mænd og mænd er i køkkenet.' Oversættelsen lyder: 'Men are men and women are in the kitchen.' Så kan man tænke lidt over det.

Man kan også vælge at formulere sætningen en anelse anderledes: 'mænd er mænd og mænd er kloge', som bliver til 'men are men and women are wise'.

På selv samme side, kan du også skrive følgende ind og oversætte fra dansk til engelsk: 'Min nabo har musvit men hvorfor er der en hane på mit æsel?'. Oversættelsen lyder: 'My neighbor has great tits but why is there a cock in my ass?'.

LÆS OGSÅ:

Se også: 20 geniale tastatur-genveje til pc


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer