Hi-Fi-nørdernes paradis åbner i morgen

Nordens største hi-fi- og surroundudstilling åbner i morgen på Hotel Scandic i København, hvor hele landets tekniknørder kan boltre sig

Der vil være masser af fjernsyn og højttalere på årets Hi-Fi og surroundmesse (Polfoto)
Der vil være masser af fjernsyn og højttalere på årets Hi-Fi og surroundmesse (Polfoto)

For nogen lyder det som et mareridt af de værre. For andre er det det nærmeste, man kommer paradis på jord. I morgen åbner den årlige Hi-Fi og Surroundmesse på Hotel Scandic i København. Formålet med messen er foruden den store reklame og markedsføring at åbne folks øjne og ører for, at der er forskel på god og dårlig kvalitet.

– Selvom HiFi & Surround er vokset betragteligt og i 2009 byder på endnu flere oplevelser end de tidligere år, er målsætningen uændret: På den ene side vil vi være Nordeuropas største begivenhed for lyd- og billedentusiaster, og på den anden side vil vi åbne den brede befolknings øjne for de oplevelser, som man får med udstyr af høj kvalitet, siger han i en pressemeddelelse, siger Thomas Sillesen fra Danish High End Society, der arrangerer messen.

Kan sagtens se og høre forskel
- Mange kommer til messen med en overbevisning om, at man ikke kan høre forskel på hi-fi, og går igen med en klar oplevelse af det modsatte. Det kræver ingen specielle forudsætninger at nyde god lyd, forklarer marketingchef for Pioneer Danmark A/S Henrik Skinbjerg, som repræsenterer en af de i alt 150 mærker, som vil være at finde på messen.

Messen er åben i morgen (lørdag) og søndag.

Læs mere om messen HER

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere